Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Πολιτισμένος ... Λαός ! Κράτος ... ελεύθερον ! Κοινωνία ... ανοικτή ! "ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΩΝΗ" ο ... ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίος ... "μέχρι το συκώτι" του ... πολιτισμένου, ελεύθερου και ... ανοικτού ... Λαού ! ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ και Γελοία Υποκείμενα !

Και η Νέα Υόρκη υπέρ της μαριχουάνας
   Ο κυβερνήτης της πολιτείας της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο, κατά την καθιερωμένη ετήσια ομιλία του στις 8 Ιανουαρίου, αναμένεται να εισηγηθεί τη νομιμοποίηση της μαριχουάνας για ιατρική χρήση.
   Αν και ο Κουόμο θεωρείται αρκετά προοδευτικός, καθώς τάσσεται υπέρ του γάμου ατόμων του ιδίου φύλου και κατά της ελεύθερης οπλοκατοχής, εντούτοις μέχρι σήμερα αρνούνταν να χαλαρώσει τη νομοθεσία περί μαριχουάνας. Παρ' όλα αυτά, για τέσσερις περιπτώσεις εξέδωσε διατάγματα προκειμένου να επιτραπεί η χρήση της, όμως αυτά «σκόνταψαν» στην άρνηση της τοπικής Γερουσίας.
   Για το μέλλον, ο Κουόμο βασίζεται στο Θεραπευτικό Ερευνητικό Πρόγραμμα Ελεγχόμενης Χορήγησης Ουσιών «Αντόνιο Ολιβιέρι», που επιτρέπει τη χορήγηση ναρκωτικών ουσιών στο πλαίσιο της θεραπείας για τον καρκίνο, το γλαύκωμα και άλλες σοβαρές ασθένειες, «όπως αυτές ορίζονται από τον αρμόδιο επίτροπο (Υγείας της πολιτείας)».
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.