Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Τα ... merde=εβραίοι της Νέας Υόρκης ... ανέλαβον, αυτοβούλως, την ... υπεράσπισιν της εν Ελλάδι Δικαιοσύνης ! ... Λοιπόν, ώ ΣΚΑΤΟ-εβραίοι της Ν.Υ., "έχουμε και λέμε" : Οι Καταστροφείς της Οικονομίας της Ελλάδος δεν ήσαν μόνον οι ΣΚΑΤΟ-εβραίοι της βλακο-μπουρδελο-γοτθίας ! Αλλά ομού άπαντες οι ΣΚΑΤΟ-εβραίοι ... γαμημένων πολιτειών Αμερικής, ηνωμένου βασιλείου πούστηδων και πορνών, βλακο-μπουρδελο-γοτθίας, κουτο-μπουρδελο-φραγκίας, κλπ, κλπ ! Συνεπώς προς τούτο κατηγόρησον το ΣΚΟΥΠΙΔΟ-κράτος, εντός του οποίου κοπρίζεις ... Δεύτερον, τίνι δικαιώματι επεμβαίνεις εις τα εσωτερικά της Ελλάδος ; ... Άς πράξωμεν και ημείς το αυτό : Πόσα ισραηλινά MERDE και ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίοι εν γένει, οι οποίοι συνελλήφθησαν, ίνα ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ τας γαμημένας πολιτείας Αμερικής (π.χ. δίδοντες απόρρητα των πυρηνικών όπλων εις τους ... σίνας), ευρίσκωνται εις τας Φυλακάς ; ... Ακόμη να δικασθούν οι ... τρομοκράται της 11ης Σεπτεμβρίου ; ... Αληθώς αισθάνεσθε ... "κόψιμο" περί των εν Ελλάδι κοινωνικά ασθενεστέρων στρωμάτων ; ... Τίνος λόγου ένεκεν δεν ασχολήσθε μετά των ασθενεστέρων στρωμάτων του κράτους "υμών" ; ... Πως γνωρίζετε τόσας λεπτομερείας του εν Ελλάδι Δικαστικού Συστήματος ; ... Εστείλατε ... δημοσιογράφους και εποίησαν έρευναν ; ... Ή ενημέρωσεν υμάς η MERDE-NSA ; ... Τέλος, εκτός της ΔΙΑ-φθοράς συνέβησαν εν Ελλάδι και ΠΡΟΔΟΣΙΑ και Κοινοποίησις απορρήτων του Κράτους, αδικήματα ως προς τα οποία δεν χρειάζεται η Εισαγγελεία ούτε ... διεθνείς κλήσεις, ούτε έτερον εξοπλισμόν ! Επί τούτων ουδέν έπραξεν η εν Ελλάδι Δικαιοσύνη ακόμη, 5 έτη κατόπιν της πρώτης πράξεως και 3 μήνας κατόπιν της δευτέρας πράξεως ! Έχεις απάντησιν τινάν και επί των θεμάτων τούτων ; ... Λοιπόν, ώ MERDE-εβραίοι της Ν.Υ., εν τω λίαν προσεχές μέλλοντι, ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΝΤΙΑΚΗΝ-ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ! Ώστε "ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΤΕ" ! ... ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ !

"ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ"
ΝΥΤ : "Ήρθε η ώρα της ελίτ να πληρώσει"
   Η ελίτ που παρέδωσε την χώρα στους ξένους για να την διαλύσουν ήρθε τώρα η σειρά της για να λάβει την "ανταμοιβή" της με ανελέητο δικαστικό κυνήγι, έτσι τουλάχιστον ισχυρίζονται οι Νew York Times. Βέβαια αυτό μπορέι να είναι και ένα "μήνυμα" στην ελίτ γιατί η χώρα παραδόθηκε σε γερμανικα΄"χέρια", και όχι αμερικανικά.
   Για την αναντιστοιχία που υπήρχε μεταξύ των πλουσίων στρωμάτων και των κοινωνικά ασθενέστερων στρωμάτων στην Ελλάδα γράφουν οι New York Times, οι οποίοι επισημαίνουν οι «πολλές φορές έχουν γίνει επικρίσεις για την αδικία των μέτρων λιτότητας τα οποία αύξησαν την φορολογία και μηδένισαν τους λογαριασμούς και τα επιδόματα του μέσου Ελληνα, την ίδια στιγμή που οι ελίτ απέφευγαν παρόμοια βάρη χωρίς να έρχονται προ των ευθυνών τους για τον ρόλο που είχαν στη δημιουργία όλης αυτής της άσχημης κατάστασης».
..............................................................................................
   Ωστόσο όλο το δικαστικό σύστημα σύμφωνα με το δημοσίευμα, λαμβάνει ελάχιστη έως καθόλου στήριξη για τις προσπάθειες του. Ακόμη και εάν υπάρχει έκρηξη σκανδάλων, δεν γίνονται προσλήψεις αφήνοντας μόλις τέσσερις εισαγγελείς κατά της διαφθοράς, με τις υποθέσεις να είναι υπερβολικά πολλές, αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα, η οποία αποκαλύπτει παράλληλα πως «σε ένα γραφείο τα τηλέφωνα έχουν όριο στις διεθνείς κλήσεις, υποχρεώνοντας τους αξιωματούχους που θέλουν πρόσβαση στους τραπεζικούς λογαριασμούς των υπόπτων, να παίρνουν τηλέφωνα από τα κινητά τους με δικό τους κόστος».

   (Το πλήρες κείμενον δημοσιεύεται εντός του κάτωθι Ιστολογίου)
   Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.