Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Ο ...ορισμός του πολιτισμού του ... κώλου ! Επειδή "έτρεχε με αυτοκίνητο σαν παλαβός" (το δικαίωμα εις την ... αυτοκτονίαν), "χωρίς να καταφέρη, ν' ... αυτοκτονήση", επεβραβεύθη υπό των ... πολιτισμένων Λαών δια ... ζωής Βασιλέως και ιδιοκτησίας ... Πλουτοκράτου ...

Ο Σουμάχερ είχε έτοιμη τη διαθήκη του 
αξίας 900 εκατομμυρίων ευρώ
   Τη διαθήκη του για τη νομή της περιουσίας των 900 εκατομμυρίων ευρώ σε μετρητά, αυτοκίνητα και ακίνητα, είχε ήδη συντάξει ο θρύλος της F1, Μίκαελ Σουμάχερ, πριν από τρία χρόνια.
   Όπως αναφέρει η Daily Mail, το 2010, ο Σουμάχερ, είχε παραδεχτεί πως είχε κάνει τη διαθήκη του για πρώτη φορά: «Ναι, έχω κάνει τη διαθήκη μου, γιατί είμαι άνθρωπος της οικογένειας. Δεν είναι τόσο εξαιτίας του φόβου για κάποιο ατύχημα στους αγώνες, όσο γιατί διάφορα μπορούν να συμβούν στην καθημερινή ζωή».
   Αυτό το προαίσθημα για την «καθημερινή ζωή» έγινε πραγματικότητα στις 29 Δεκεμβρίου, όταν χτύπησε το κεφάλι του σε βράχο την ώρα που έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις.
   Ο Γερμανός πιο επιτυχημένος οδηγός στην ιστορία της Φόρμουλα Ένα με 91 νίκες - αριθμό ρεκόρ, έχει υποβληθεί σε δύο επεμβάσεις μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι σε βράχο.
   Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.