Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Mήπως, όμως, θα πέφτανε οι τιμές με ... Τά(γ)ματα στης ... μάνας σου το μ... ; .... ΠΟΥΣΤΡΟ-ΠΟΥΤΑΝΟ-γέννημα !

K.Χατζηδάκης : "Οι τιμές δεν πέφτουν 
με τάματα στην Παναγία"


   Υπεραμύνθηκε των αλλαγών που προτείνει ο ΟΟΣΑ ο Κωστής Χατζηδάκης, με τον υπουργό Ανάπτυξης να διαμηνύει στους διαφωνούντες υπουργούς πως πρόκειται για απαραίτητες ρυθμίσεις εν μέσω οικονομικής κρίσης.
   «Τα όπλα που έχει κάθε ευρωπαϊκή κυβέρνηση σε σχέση με τις τιμές στην πραγματικότητα επικεντρώνονται στο πεδίο του ανταγωνισμού. Αν κανείς αφαιρέσει από το όποιο υπουργείο Ανάπτυξης αυτά τα όπλα, το μόνο πια που μας απομένει είναι να κάνουμε τάματα στην Παναγία για να πέσουν οι τιμές. Και με τάματα στην Παναγία δεν πέφτουν οι τιμές», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής».
   Ο κ. Χατζηδάκης εξήγησε πως οι νέες ρυθμίσεις για το ψωμί, το γάλα και τα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα εφαρμόζονται σε όλη την Ευρώπη. Και κάλεσε τους βουλευτές και υπουργούς που αντιδρούν να δείξουν προσοχή.
   «Φυσικά ξέρω ότι καμία αλλαγή δεν μπορεί να ψηφιστεί στη Βουλή χωρίς τη συμφωνία ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Αλλά θα πρέπει να εξηγήσουμε στους Ελληνες γιατί θα πρέπει να έχουμε στο μέσο μίας απίστευτης οικονομικής κρίσης τη δεύτερη ή την τρίτη ακριβότερη τιμή για το γάλα και γιατί τα μη συνταγογραφούμενα φάρμακά μας είναι 28% ακριβότερα», πρόσθεσε ο υπουργός.
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.