Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Είθε να υπογράψουν την εν λόγω Συμφωνίαν ! Ήτις και να καταστή πρότυπον αντιδράσεως εναντίον των ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίων και των σχεδίων των !

Ιράν-Ρωσία θα κάνουν ανταλλαγή 
πετρελαίου έναντι αγαθών
   Μια συμφωνία που θα επιτρέψει στο Ιράν να αυξήσει σημαντικά τις εξαγωγές του πετρελαίου του διαπραγματεύονται Τεχεράνη και Μόσχα, παρά τις δυτικές κυρώσεις που οδήγησαν το Νοέμβριο στη συγκατάθεση της Τεχεράνης σε μια προκαταρκτική συμφωνία για τον τερματισμό του πυρηνικού προγράμματός της.
   Ρωσικές και ιρανικές πηγές που πρόσκεινται στις διαπραγματεύσεις δήλωσαν ότι είναι υπό συζήτηση οι τελευταίες λεπτομέρειες μιας συμφωνίας βάσει της οποίας η Μόσχα θα αγοράζει ως και 500.000 βαρέλια ιρανικού πετρελαίου ημερησίως με αντάλλαγμα την προμήθεια του Ιράν με ρωσικά αγαθά και εξοπλισμό.

   Η αγορά από τη Ρωσία 500.000 βαρελιών αργού πετρελαίου ημερησίως θα αυξήσει τις εξαγωγές ιρανικού πετρελαίου κατά 50% και θα τονώσει την ιρανική οικονομία. Με την τρέχουσα τιμή του πετρελαίου στα περίπου 100 δολάρια το βαρέλι, το Ιράν θα κερδίζει επιπλέον 1,5 δισ. δολάρια το μήνα.
   Δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τον εξοπλισμό και τα αγαθά που θα παραδοθούν στο Ιράν σε αντάλλαγμα για το πετρέλαιο.

   (Το πλήρες κείμενον του ως άνω άρθρου δημοσιεύεται εις το κάτωθι Ιστολόγιον)
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.