Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Ώστε, ώ ΠΟΥΣΤΡΑΙ και ΠΟΡΝΑΙ του δολ, ο κατάλογος των ηνωμένων πουστρών και πορνών εμφανίζει και άρωμα ... Ελλάδος ... Εις την ... τελευταίαν θέσιν του Καταλόγου, αφού ... ηγούνται ... ανακαλύψεις του ... κώλου εις το ηνωμένον πουσταριόν και το ΣΚΟΥΠΙΔΟ-ισραήλ ... Και η ανακάλυψις της Λακεδαίμονος (και ουχί της ειδεχθούς και απεχθούς ... σπάρτης) υπό του Καθηγητού Σπυροπούλου ; ... Ά, ... απεκρύβη εις τα ενδώτερα της εν Ελλάδι ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραιο-μασωνίας ... Και η ανακάλυψις υπό του εν λόγω Καθηγητού και της μεγαλυτέρας εκ των γνωστών Πυραμίδων εν Λεβαδεία ; ... Ά, απεκρύβη εις τα ... ενδώτερα της εν Ελλάδι ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραιο-μασωνίας ... Και η ανακάλυψις του τεραστίου ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΤΑΦΟΥ εν Αμφιπόλει, όλως προσφάτως ; ... Ά, ... απεκρύβη υπό της εν Ελλάδι ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραιο-μασωνίας ... Λοιπόν, ώ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ και ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ του δολ, εντός του τρέχοντος έτους θ' αρχίσωμεν ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ την σύνταξιν Καταλόγου ΤΩΝ ΑΠΟΚΡΥΦΘΕΝΤΩΝ υπό των ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραιο-μασώνων ... ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ! Υμείς, όμως, ώ ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραιο-μασώνοι εν γένει και του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου του Υπουργείου Πολιτισμού ειδικώτερον (λογικώς και ο εκάστοτε ... υπουργίσκος) θα ... δοκιμάσετε το ... άρωμα της ... ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ! ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !



3 Ιαν. 2014

Η λίστα του Heritage Daily
Άρωμα Ελλάδας στις δέκα σημαντικότερες αρχαιολογικές ανακαλύψεις του 2013

   Ελληνικό ενδιαφέρον έχει ο κατάλογος του περιοδικού Heritage Daily με τις σημαντικότερες αρχαιολογικές ανακαλύψεις του 2013, καθώς στη 10η θέση βρίσκονται τα ευρήματα από την ανασκαφή στη θέση Κουτρουλού Μαγούλα στη Φθιώτιδα, που πραγματοποιείται από την Αρχαιολογική Υπηρεσία σε συνεργασία με τη Βρετανική Σχολή Αθηνών και το Πανεπιστήμιο του Σαουθάμπτον.

Στην 1η θέση είναι η ανακάλυψη των λειψάνων του Βασιλιά Ριχάρδου Γ' από το Πανεπιστήμιο του Λέστερ. 

Στη 2η θέση είναι ένα ρωμαϊκό γλυπτό εξαιρετικής διατήρησης, που απεικονίζει έναν αετό να κρατά στο ράμφος του ένα φίδι και το οποίο εντοπίστηκε στο Σίτι του Λονδίνου. 

Στην 3η θέση βρίσκεται ένα από τα μεγαλύτερα και αρχαιότερα κελάρια στον κόσμο

Στην 4η θέση είναι ένα μεσολιθικό μνημείο στο Νόρτον του Χερτφορντσάιντ

Στην 5η θέση είναι το ρωμαϊκό ανάκτορο που ανασκάφτηκε στο όρος Σιών της Ιερουσαλήμ από το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας των ΗΠΑ. 

Στην 6η θέση είναι ο τάφος ενός γιατρού που έζησε στην Αίγυπτο πριν από 4.000χρόνια και ο οποίος εντοπίστηκε από τσέχους αρχαιολόγους. 

Στην 7η θέση βρίσκονται τα υπολείμματα δύο μεγάλων νεκρικών αιθουσών, που κατασκευάστηκαν μεταξύ 4000 και 3600 π.Χ., για να καούν και να θαφτούν η κάθε μία μέσα σε προϊστορικούς τύμβους και που βρέθηκαν στη Βρετανία από αρχαιολόγους του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ και του Συμβουλίου του Χερφορσάιρ. 

Στην 8η θέση βρίσκεται η δεύτερη μεγαλύτερη μεσαιωνική ανακάλυψη στη Βρετανία -μετά τα λείψανα του βασιλιά Ριχάρδου Γ. Νεκροταφείο με μαζικές ταφές από τα θύματα του Μαύρου Θανάτου, της επιδημίας πανώλης που έπληξε το Λονδίνο τον 14ο αιώνα,

Στην 9η θέση είναι το πολύχρωμο μωσαϊκό, ηλικίας 1.500 ετών, που βρέθηκε στο κιμπούτς Μπετ Κάμα στο Ισραήλ.

Τέλος, στη 10η θέση είναι τα 300 και πλέον προϊστορικά πήλινα ειδώλια που βρέθηκαν στη νεολιθική θέση Κουτρουλού Μαγούλα Φθιώτιδας -από τους μεγαλύτερους αριθμούς της περιόδου στη νοτιοανατολική Ευρώπη.

(Το πλήρες κείμενον δημοσιεύεται εις το κάτωθι Ιστολόγιον)
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.