Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2014

Θα ... εισέλθη εις τα ... ρεκόρ γκίνες ; ... Υποκριτικά, προκλητικά και θρασύτατα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ! Που θα μας κάνετε και υποδείξεις-παρατηρήσεις ! Βάρ-Βάρ-οι !

Μ. Βρετανία : Πάνω από 1.000 παιδιά 
φέρεται να κακοποίησε ο Τζίμι Σάβιλ

   Νέα συγκλονιστικά στοιχεία προκύπτουν για την υπόθεση του παιδόφιλου παρουσιαστή παιδικής εκπομπής του BBC, Τζίμι Σάβιλ, έπειτα από έκθεση που διέρρευσε στον Τύπο.
   Την ώρα που τρεις πρώην τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί αστέρες της Μ. Βρετανίας που κατηγορούνται για σεξουαλική κακοποίηση δήλωσαν αθώοι, τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον Σάβιλ, φέρνουν σε δύσκολη θέση το BBC.
   Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, λοιπόν, ο παρουσιαστής που πέθανε το 2011 και κατηγορήθηκε για την σεξουαλική κακοποίηση εκατοντάδων παιδιών, φέρεται να είχε τελικά ασελγήσει σε περίπου 1.000 ανήλικα, όλα αυτά με την ανοχή του BBC.
   «Πάνω από 1.000 άνθρωποι είχαν πέσει θύματα του Σάβιλ», υποστηρίζει πηγή που διατηρεί την ανωνυμία της, στον Observer, την ώρα που η έκθεση πρόκειται να δημοσιευθεί τον ερχόμενο μήνα.
   Η δικαστής Ντέιμ Τζάνετ Σμιθ που έχει αναλάβει την υπόθεση, δήλωσε ότι ενδέχεται ο ακριβής αριθμός των θυμάτων να μη γίνει ποτέ γνωστός και έστειλε επιστολές σε υπαλλήλους του BBC που εργάζονταν στον σταθμό όταν ο Σάβιλ παρουσίαζε την εκπομπή του, για να ενημερωθεί σχετικά με τα περιστατικά κακοποίησης.
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.