Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

ρέ ... φραγκίσκε ... ραγκούση ! Αφού ο εκ Πάρου τέως υπουργίσκος ... (σα) ραγκούσης αποτελεί ... εβραίον, εσύ τι αποτελείς ; ... Ελληναράν ; ... Επειδή, πλησιάζει η ώρα και της δικής σου αμοιβής, ως προς τον ... πατριωτισμόν εσού ... Πατριωτισμόν υπέρ του ΣΚΟΥΠΙΔΟ-ισραήλ εννοείται ...

Φ.Ραγκούσης : "Να παρέμβει εισαγγελέας 
για τις έρευνες σε σπίτια συγγενών του Χ.Ξηρού"

   Την παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Κουτζαμάνη ζήτησε ο δικηγόρος Χριστόδουλου Ξηρού Φραγκίσκος Ραγκούσης, για τις έρευνες που διεξάγει η ΕΛΑΣ σε συγγενικά σπίτια του πελάτη του στην Θεσσαλονίκη.
   Ειδικότερα, ο κ. Ραγκούσης σε έγγραφό του προς την εισαγγελική λειτουργό, το οποίο απέστειλε με συνεργάτη του, αναφέρει ότι η ΕΛΑΣ πραγματοποίησε έρευνας στα σπίτια των δύο αδελφών του Χριστόδουλου Ξηρού και του ανιψιού του στη Θεσσαλονίκη.
   Ο δικηγόρος υπογραμμίζει ότι οι έρευνες αυτές είναι παράνομες και παραβιάζονται θεμελιώσεις αρχές και δικαιώματα των πολιτών, ενώ παραβιάζεται το οικογενειακό και προσωπικό άσυλο των συγγενών του Χριστόδουλου Ξηρού.
   Τέλος, ο κ. Ραγκούσης ζητεί την παρέμβαση της εισαγγελέως προκειμένου να προστατευτούν οι πολίτες από παράνομες ενέργειες των αστυνομικών οργάνων.
   Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.