Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Λογικόν να "έκλασαν ... μέντες" τα ΚΩΛΟ-παιδα των Σκοπίων και να ζητούν, ... ασφαλείς Προστάτας, ΤΩΡΑ που επληροφορήθησαν, υπό των έως σήμερον Προστατών τους ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίων, περί του "ΤΕΛΟΥΣ ΕΠΟΧΗΣ" ! ... (Μεγάλαι ... χαμούραι αι εβραϊκαί ΠΟΥΣΤΡΑΙ αγγλο-σαξωνίας και γαμημένων πολιτειών Αμερικής ...) ! Αλλά η Σερβία ; ... Η Σερβία, λοιπόν, των ... εβραίων Κυβερνητών της (πλέον κάποιων ... σερβικών βοδιών) ΟΥΔΕΠΟΤΕ ήτο ΑΛΗΘΗΣ ΦΙΛΗ και ΣΥΜΜΑΧΟΣ της Ελλάδος ! Εις το προσεχές μέλλον ή θα παύση "τις μαγκιές" και τον Ανθ-Ελληνισμόν ή θα έχη την ... μοίραν των λοιπών Σκυθών ... Αντελήφθητε, ... παλληκάρια του Βελιγραδίου ; ...

ΣΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΣΟΒΟ
Κοινές πρεσβείες σχεδιάζουν 
Σερβία και Σκόπια
   Το διαζύγιο φαίνεται να ματαιώνεται, μετά 22 χρόνια, της αποχώρησης της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας των Σκοπίων, με το Βελιγράδι, αφού τα Σκόπια είναι έτοιμα να υπογράψουν σύμβαση για την καθιέρωση κοινών διπλωματικών αποστολών.
   Αυτό έγινε σαφές, σημειώνει το βουλγαρικό Φόκους, από τη δήλωση του υπουργού Εξωτερικών της Σερβίας, Ιβάν Μάρκιτς και την επιβεβαίωση από τον πρωθυπουργό του νοτιοσλαβικού κράτους των Σκοπίων, Νίκολα Γκρούεφσκι, ο οποίος έσπευσε να  διευκρινίσει ότι δεν πρόκειται για μια διατήρηση κοινής εξωτερικής πολιτικής, αλλά τη... μείωση του κόστους στο εξωτερικό, ακολουθώντας το παράδειγμα του λεγόμενου «σκανδιναβικού μοντέλου».
   Ο Γκρούεφσκι, ανακοίνωσε, επίσης, ότι οι συνομιλίες μεταξύ των δύο υπουργείων των Εξωτερικών και των δύο υπουργών  θα έχουν προχωρήσει μέχρι το τέλος του έτους και μια τέτοια συμφωνία θα μπορούσε να υπογραφεί.
 
   (Το πλήρες κείμενον δημοσιεύεται εις τα κάτωθι Ιστολόγια)
   (echedoros-a.gr) 
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.