Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Αφού, μαζί με την ΣΚΥΛΟ-μοσσάντ ... σπείρατε, δια βαθείας ... αρώσεως, τον ... σπόρον της ... διχονοίας, δεν χρειάζεται, πλέον, η εκείσε επιστροφή σας ! Ευρίσκεται εκείσε το ... έργον σας ! ΣΚΟΥΠΙΔΟ-ΧΟΝΤΡΟ-ΜΑΛΑΚΑ !

"ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ"
τ. κέρι : "Το Ιράκ να νικήσει μόνο του 
τους αντάρτες"
   Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζόν Κέρι προχώρησε σε νέες δηλώσεις σχετικά με την κατάσταση στο Ιράκ μια ημέρα αφού το Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε έθεσε υπό τον έλεγχο του τη πόλη Φαλούτζα, οι οποίες δείχνουν την νεα πολιτική που πρόκειται να ακολουθήσουν οι ΗΠΑ στη Μ.Ανατολή. Συγκεκριμένα δήλωσε :
   «Βρισκόμαστε στο πλευρό της ιρακινής κυβέρνησης στην προσπάθειά της να απωθήσει τους αντάρτες, όμως αυτή είναι μια μάχη την οποία πρέπει να κερδίσει μόνη της».
«Αυτή είναι μια μάχη που ανήκει στους Ιρακινούς (…) Δεν εξετάζουμε το ενδεχόμενο να επιστρέψουμε», υπογράμμισε ο αμερικανός υπουργός στη διάρκεια επίσκεψής του στο Ισραήλ.  «Θα τους βοηθήσουμε στη μάχη τους, όμως τελικά θα πρέπει να την κερδίσουν και είμαι πεπεισμένος ότι μπορούν να το κάνουν», πρόσθεσε.
   Ο ιρακινός στρατός έχει ενώσει τις δυνάμεις του με τοπικές φυλές για να πολεμήσει εναντίον της αλ Κάιντα, η οποία έχει συμμαχήσει με ομάδες σύρων εξεγερμένων σε μια προσπάθεια να δημιουργήσουν κατά μήκος των συνόρων μεταξύ του Ιράκ και της Συρίας ένα κράτος που θα κυβερνάται βάσει της σαρία (ισλαμικός νόμος).
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.