Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ !!! 1 (Το κάτωθι κείμενον αναδημοσιεύω, σχολιασμένον όπου δεί, επειδή περιέχει και Αληθείας, αλλά και ανακριβείας ή λάθος εκτιμήσεις)


Σαν "ιδεολογικά δηλητήρια" χαρακτηρίζω ψέματα που μας σερβίρει η nea taksi τόσο όμορφα συσκευασμένα που μοιάζουν αυτονόητες αλήθειες ! Με εμπειρία 200 ετών, η nea taksi έχει ανακαλύψει αυτά τα εύληπτα δηλητήρια που γίνονται αποδεκτά απο την συντριπτική πλειοψηφία των εγκεφάλων (oarxaios : Εκτός, όμως, των επτά δηλητηρίων, τα οποία παραθέτεις και σχολιάζεις, υφίστανται και πάμπολλα έτερα, τα οποία ούτε παραθέτεις, ούτε σχολιάζεις) !  Αν αποκαλύψουμε την απάτη που κρύβουν, η nea taksi θα καταρρεύσει. (oarxaios : Δια της απλής αποκαλύψεως της απάτης θα ... καταρεύση η ΝΠΤ ; ... Για ... ευφυής, ως θέλεις, να εμφανίζεσαι, προβαίνεις, και δη επιπολαίως, εις ... λάθος εκτίμησιν) !


ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΠΡΩΤΟ: ΔΙΝΟΥΜΕ ΨΗΦΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ! Πόσο "δημοκρατικό" ακούγεται ! Ο λαουτζίκος χαίρεται. Οι κυβερνήτες ζητάνε την γνώμη του ! Ο μαζάνθρωπος όμως δεν καταλαβαίνει οτι έτσι εξισώνεται η ψήφος του σοφού με την ψήφο του ηλίθιου. Αφού όμως οι ηλίθιοι είναι πάντα περισσότεροι ( και καθοδηγούνται απο την τηλεόραση ), η κοινωνία ολόκληρη οδηγείται απο τους ηλίθιους εκεί όπου προστάζει η τηλεόραση ! Άκουσα σε μια συζήτηση οτι ο Ανδρέας Παπανδρέου άνοιξε τα όργανα του κόμματος για να μπεί ο πάσα ένας Πασόκος. Δηλαδή ήταν φούλ δημοκρατικός ! Έτσι όμως τα όργανα έγιναν νηπιαγωγεία και έπαψαν να παράγουν κάτι αξιόλογο. Όταν μετέχουν πολλοί σε μια συζήτηση (και σαχλαμαράκηδες) δεν βγαίνει τίποτα αξιόλογο ενώ οι ποιοτικοί εγκέφαλοι κουράζονται, αηδιάζουν και φεύγουν. Έτσι, αφού κατέστρεψε τα όργανα του κόμματος ο Α. Παπανδρέου έγινε ο απόλυτος άρχων. Όταν οι άλλοι έπαψαν να παράγουν κάτι (ιδεολογικό ή πολιτικό) όλοι περίμεναν απο αυτόν πλέον. (oarxaios : Δεν χωρά αμφιβολία, ότι τον κυρίαρχον λόγον πρέπει, να έχουν οι επαίοντες και οι άριστοι ! Προς αποφυγήν, όμως, επιλογής, υπό του Αρχηγού και των Αρίστων, ... στραβού δρόμου οφείλουν ούτοι, όπως ακούνε και τον ... λαουτζίκον, ακόμη και τους ... ζωώδεις και βρωμόστομους βρωμιάρηδες ! Τούτο, ακριβώς έπραττεν και ο Μέγας Βασιλεύς των Αχαιών, όστις εντός του μεγαλυτέρου "θεάτρου" της Αρχαιότητος, ήτοι του "θεάτρου" του Άργους, ενεφανίζετο ενώπιον ... 20.000 Πολιτών και απεκρίνετο εις πάσαν βλακείαν ή εξυπνάδαν των Αχαιών ! Κατόπιν της επιτυχούς
ταύτης δοκιμασίας  απεχώρει προς Μυκήνας, ίνα ... συνέλθη εκ των βλακειών, τας οποίας τυχόν ήκουσεν, και ... συνεχίση την Διοίκησιν του Βασιλείου του, ως σώφρων και νουνεχής Βασιλεύς) !

   Επικοινωνία : pitago99@gmail.com
   Αρχική σελίδα : lofos.info/pythas/index.html
   ΕΘΕΛ-ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.