Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Ώστε, εις την εποχήν ημών ... βοηθάς τον ... κουραδο-κεφτέ και αργότερον "σου βγάζει και γλώσσα" ... ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΣΟΝ ΠΙΣΤΟΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΑΣ ΤΩΝ, ΩΣ ΩΦΕΙΛΟΝ ! Αντιθέτως, υφίστανται ΠΙΣΤΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΕΣ ... ΚΥΝΕΣ ! Οποίος ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ του Γένους των Ανθρώπων !

Πιστό σκυλί ζει δίπλα 

στον τάφο του αφεντικού εδώ και χρόνια

    Η ιστορία είναι αληθινή. Ένα γερμανικό Shepherd με το όνομα Capitan εξαφανίστηκε από το σπίτι του όταν ο ιδιοκτήτης και καλύτερός του φίλος Manuel Guzman, πέθανε ξαφνικά, το 2006. Οι συγγενείς έψαξαν, δεν το βρήκαν και νόμισαν ότι το είχε σκάσει ή το είχε πατήσει αυτοκίνητο καθώς περιπλανιόταν… Μια εβδομάδα μετά, όταν πήγαν να επισκεφθούν τον τάφο του θανόντος, βρήκαν τον Capitan να στέκεται στο πλάι του…«Δεν τον είχαμε πάει ποτέ στο νεκροταφείο. Είναι μυστήριο το πως κατάφερε να το βρει», δήλωσε η οικογένεια του.
    Το σκυλί αναγνώρισε τους συγγενείς, τους ακολούθησε σπίτι αλλά μετά από λίγο επέστρεψε στο νεκροταφείο. Σήμερα, έξι χρόνια μετά, ο Capitan, ζει ακόμα δίπλα στον τάφο του αφεντικού του, στο νεκροταφείο της Villa Carlos Paz, στο κέντρο της Αργεντινής. Όσες φορές ο γιος προσπαθεί να το φέρει πίσω στο σπίτι, εκείνο μένει λίγο και μετά ξαναγυρνά, πάντοτε πριν σκοτεινιάσει. Οι εργαζόμενοι πλέον φροντίζουν τον Capitan γιατί ξέρουν ότι δεν πρόκειται ποτέ να φύγει από το πλάι του αφεντικού του.
   Όμως αυτή δεν είναι η μόνη απίστευτη ιστορία :
   Ο Ζander, husky 7 ετών, διέσχισε μόνος του σχεδόν 4 χιλιόμετρα για να πάει να βρει το δικό του αφεντικό που είχε μπει ξαφνικά στο νοσοκομείο λίγες μέρες πριν λόγω μιας δερματικής αλλεργίας. O Zander ήταν σε κακά χάλια από την πρώτη στιγμή, σύμφωνα με τη σύζυγο. Έμενε κουλουριασμένος όλη μέρα στη θέση του αφεντικού του, χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα. Ο ιδιοκτήτης του, John Dolan, τον είχε μαζέψει από το δρόμο πέντε χρόνια πριν και τον είχε σώσει από την ασιτία. Μια μέρα, ενώ ο John Dolan ήταν ακόμη στο νοσοκομείο, ήρθε ένας νοσοκόμος και του είπε ότι το σκυλί ήταν στην είσοδο του κτηρίου! Ο Zander είχε φύγει αθόρυβα από την πίσω πόρτα του σπιτιού. Είναι απίστευτο το πως βρήκε το νοσοκομείο, το οποίο είναι σε μια περιοχή που δεν είχε ξαναπάει ποτέ πριν, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.