Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Λογικόν ! Η επίσημη γαλλία μόνον για ... πουτάνες, καθάρματα και πούστηδες ανησυχεί ! Ουχί ! Δεν ανησυχεί για τις χιλιάδες ... Ελληνογενείς Χριστιανούς, που σκοτώνουν τα ... ισλαμιστικά ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ εντός της Συρίας, δια ... γαλλικών όπλων ! ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !

Η Γαλλία ανησυχεί για την τύχη της Τιμοσένκο 
στην Ουκρανία

   «Οι Αρχές της Γαλλίας εκφράζουν την ανησυχία τους με το γεγονός ότι η πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας Γιούλια Τιμοσένκο κατηγορείται για οργάνωση δολοφονίας του βουλευτή Γεβγκένι Σερμπάνια», δήλωσε την Τετάρτη σε συνέντευξη στο Παρίσι ο εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ Γαλλίας Φιλίπ Λαλιό.
   Ο Λαλιό αποκάλεσε τις δικαστικές διαδικασίες κατά της Τιμοσένκο και των άλλων εκπροσώπων της αντιπολίτευσης σαφώς άδικες και οι οποίες εμφανίζεται να έχουν πολιτικά κίνητρα.
   Ο Λαλιό είπε, ότι πριν από την προγραμματισμένη για τις 35 Φεβρουαρίου συνάντηση κορυφής, το Κίεβο πρέπει να αποδείξει την θέληση για στενότερες σχέσεις με την ΕΕ και να λάβει υπόψη την ανησυχία της ΕΕ σχετικά με την αυθαιρεσία του ουκρανικού δικαστικού συστήματος, με το οποίο η Ευρώπη «εδώ κι ενάμιση χρόνο καλεί την Ουκρανία να βάλει ένα τέλος και να συμμορφωθεί με τις διεθνείς της υποχρεώσεις και τις αρχές του κράτους του δικαίου».
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.