Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Όχι ... αυτονομία, πλέον, φίλε Χρ. Παππά ! ΤΩΡΑ θα επιβάλωμεν την ΕΝΩΣΙΝ ! Και της Βορείου Ηπείρου και της Κύπρου και ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΕΛΛΑΔΟΣ !

Αυτονομία της Βορείου Ηπείρου 

ζήτησε ο Βουλευτής Παππάς της Χρυσής Αυγής ! ...

       Ο Χ. Παππάς ζητά την Αυτονομία της Βόρειου Ηπείρου τινάζοντας στα μούτρα αλβανού δημοσιογράφου την ερυθρόμαυρη σημαία της Τσαμουριάς !

    Να δοθεί η Αυτονομία στην Βόρειο Ήπειρο ζήτησε ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής κ. Χρήστος Παππάς στην πολυσυζητημένη συνέντευξη που παραχώρησε στον αλβανικό τηλεοπτικό σταθμό NEWS 24. «Να δοθεί η υπογεγραμμένη από εσάς Αυτονομία στην Βόρειο Ήπειρο. Είναι μια συνθήκη η οποία είναι σε ισχύ. Υφίσταται και πρέπει να εφαρμοστεί. Επίσης υφίσταται και το εμπόλεμο μεταξύ Ελλάδος και Αλβανίας. Το εμπόλεμο δεν αίρεται με μια δήλωση του Παπούλια, μια δήλωση του Υπουργού Εξωτερικών. Το εμπόλεμο ψηφίζεται στην βουλή και αίρεται απ’ την βουλή. Δεν έχει αρθεί επισήμως. Κατ’ ουσίαν είμαστε ακόμα σε πόλεμο. Αυτή η σημαία είχε το θράσος να επιτεθεί εναντίον της Ελλάδος. Σε πόλεμο είμαστε ακόμα…», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Παππάς. Η συνέντευξη θα προβληθεί από το NEWS 24 την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου στις 8:30 το βράδυ, ώρα Ελλάδας και αμέσως μετά θα ακολουθήσει συζήτηση από πολιτικούς και δημοσιογράφους που θα είναι καλεσμένοι στο πάνελ της εκπομπής. Δείτε ο σxετικό βντεο παρακάτω :
    (Το βίντεο αποσύρθηκε)
    aftonomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.