Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ !!! 5ο και τελευταίον (Το κάτωθι κείμενον αναδημοσιεύω, σχολιασμένον όπου δεί, επειδή περιέχει και Αληθείας, αλλά και ανακριβείας ή λάθος εκτιμήσεις)

Σαν "ιδεολογικά δηλητήρια" χαρακτηρίζω ψέματα που μας σερβίρει η nea taksi τόσο όμορφα συσκευασμένα που μοιάζουν αυτονόητες αλήθειες ! Με εμπειρία 200 ετών, η nea taksi έχει ανακαλύψει αυτά τα εύληπτα δηλητήρια που γίνονται αποδεκτά απο την συντριπτική πλειοψηφία των εγκεφάλων.(oarxaios : Εκτός, όμως, των επτά δηλητηρίων, τα οποία παραθέτεις και σχολιάζεις, υφίστανται και πάμπολλα έτερα, τα οποία ούτε παραθέτεις, ούτε σχολιάζεις) !  Αν αποκαλύψουμε την απάτη που κρύβουν, η nea taksi θα καταρρεύσει. (oarxaios : Δια της απλής αποκαλύψεως της απάτης θα ... καταρεύση η ΝΠΤ ; ... Για ... ευφυής, ως θέλεις, να εμφανίζεσαι, προβαίνεις, και δη επιπολαίως, εις ... λάθος εκτίμησιν) ! 

 


ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΕΚΤΟ: ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ: Τί ωραίο που ακούγεται ! Ο καθένας μας διαφέρει σε ΚΑΤΙ απο όλους τους υπόλοιπους. Η καλή nea taksi νοιάζεται και μας προστατεύει ! Παραδόξως όμως οι μόνοι "διαφορετικοί" που προστατεύονται είναι οι ομοφυλόφιλοι και οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες !!! Μα κύριοι neotaksites, εάν θέλετε να προστατέψετε αυτούς τους "διαφορετικούς", χτίστε χωριά μόνο για ομοφυλόφιλους. Βοηθείστε οικονομικά τις φτωχές μουσουλμανικές χώρες για να ζούν ΕΚΕΙ οι φτωχοί μουσουλμάνοι και να μην έρχονται εδώ στους "κακούς ρατσιστές" ! Και αφού τόσο πολύ σας αρέσει η "διαφορετικότητα", σεβαστείτε ΟΛΟΥΣ τους "διαφορετικούς" : και τους οπαδούς του Χίτλερ και τους οπαδούς του Μουσολίνι και τους εχθρούς της πολυπολιτισμικότητας και τους δωδεκαθεϊστές και τους αντισιωνιστές και όσους πιστεύουν οτι μας ψεκάζουν τα αεροπλάνα κλπ

ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΕΒΔΟΜΟ: ΠΟΛΕΙΣ Αυτό είναι ένα πολύ επικίνδυνο δηλητήριο διότι ελάχιστοι το αντιλαμβάνονται. Μας λέει η nea taksi οτι οι πόλεις είναι για το καλό μας: Εκεί υπάρχουν πολλές επιλογές για ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ, πολλά μπαράκια, πολλές καφετέριες... Υπάρχουν δημόσιες υπηρεσίες, νοσοκομεία, σχολεία, φροντιστήρια.. Υπάρχει ΖΩΗ, ΚΝΗΣΗ, ΦΩΤΑ, ΚΟΣΜΟΣ και κυρίως ΑΝΩΝΥΜΙΑ. Κάνεις ό,τι θέλεις και δεν σε ξέρει κανείς. Πείτε σε μια γυναίκα ή έναν ομοφυλόφιλο να αφήσει την πόλη και να επιστρέψει στο χωριό και θα καταλάβετε πολύ καλά τι εννοώ ! Ο κόσμος όμως δεν βλέπει ποιός φταίει πραγματικά: Για το ότι δεν υπάρχουν δημόσιες υπηρεσίες και ευκολίες στα χωριά φταίει η nea taksi που ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ. Για το οτι δεν υπάρχουν χωριά ειδικά για ομοφυλόφιλους φταίει η nea taksi που ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ. Ο πολύς κόσμος δεν βλέπει τα αρνητικά της πόλης :
# Είσαι μακρυά απο την πηγή τροφής και νερού. Άρα είσαι απόλυτα εξαρτημένος απο αυτόν που ΣΟΥ ΦΕΡΝΕΙ την τροφή και το νερό !
# Είσαι εύκολο θύμα εάν η nea taksi αποφασίσει να μειώσει τον ανθρώπινο πληθυσμό. Μία χημική ή μικροβιολογική βόμβα αρκεί. Ένα "κάτι" μέσα στο αλεύρι, το λάδι ή το νερό και ο πληθυσμός μειώνεται ακαριαία !
# Είσαι εύκολο θύμα για τις φυσικές καταστροφές. Ένας σεισμός μπορεί να εξοντώσει τον μισό πληθυσμό της χώρας.

Επικοινωνία : pitago99@gmail.com
Αρχική σελίδα : lofos.info/pythas/index.html
ΕΘΕΛ-ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.