Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Οι ΠΡΟΔΟΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ της Ελλάδος, όπως ο αλβανο-κοσσοβάρος πάγκαλος (η γνωστή ομιλώσα και βαδίζουσα σκατομηχανή), ο λεπρός ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίος σημίτης και τ' άλλα παιδιά, αποτελούν τους ΧΕΙΡΩΤΕΡΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ των Ελλήνων, του Λαού, της Ελλάδος ! Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΜΦΑΝΗΣ, ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΣΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ... ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΣΩΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ... ΒΛΕΠΟΥΝ ! ΕΝ Ω ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΚΑΤΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΚΑΝΟΥΝ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΕΞΑΙΡΕΣΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ : ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ, ΚΛΕΒΟΥΝ, ΓΑΜΟΥΝ ! ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ! ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ! ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !

ΙΜΙΑ-ΕΥΠ-CIA : Η τελευταία νύχτα ... Tα φοβερά ντοκουμέντα !

    Αποκάλυψη : Ποτέ οι Αμερικανοί δεν έθεσαν θέμα απομάκρυνσης της Ελληνικής Σημαίας από τα Ιμια !
  Σημίτης προς τον Διοικητή της ΕΥΠ  Βασιλικόπουλο : «το θέμα το χειρίζεται ο κ. Πάγκαλος, μην κάνετε τίποτα, μην ασχοληθείτε άλλο !!!»  
    Λίγα 24ωρα πριν από την κορύφωση της κρίσης, οι Ελληνικές Μυστικές  Υπηρεσίες

πήραν στα χέρια τους το περιεχόμενο μιας συνομιλίας του τότε αρχηγού του Τουρκικού ΓΕΝ ναυάρχου Ερκαγια, ο οποίος εξηγούσε ότι η ιστορία των γκρίζων ζωνών ήταν «δικό του παιδί».
.................................................................................................................................
............................................................................................................................
  Αμέσως μετά άρχισε μια συζήτηση για την ακριβή διατύπωση, αν θα αναφερόταν σε λίγους (few), κάποιους (some of them) ή κάποια άλλη φράση. Ο αρχηγός της ΕΥΠ ρώτησε τον Μπιλ P. αν στη φόρμουλα της CIA ετίθετο ζήτημα απομάκρυνσης της Ελληνικής Σημαίας από τα Ιμια. «Οχι, σε καμία περίπτωση» απάντησε εκείνος. 
   (Περισσώτερα εις το κάτωθι Ιστολόγιον δημοσιεύσεως του κειμένου)
    Βετεράνος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.