Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Παγκόσμιο πρόβλημα, ώ ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίε και ΣΚΟΥΠΙΔΟ-ερπετό της ΣΚΟΥΠΙΔΟ-ατλαντίδος, αποτελούν τα ... πυρηνικά του ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ κρατιδίου του κώλου, του οποίου ηγείσαι ! Τούτου ένεκεν, το ΣΚΟΥΠΙΔΟ-κρατίδιό σου ... deleda est ...

Μ. Νετανιάχου : «Παγκόσμιο πρόβλημα 
τα πυρηνικά του Ιράν»
   Το ιρανικό πυρηνικό πρόβλημα είναι ένα «παγκόσμιο πρόβλημα» και όχι η «εποικιστική δραστηριότητα στην Ιερουσαλήμ», δήλωσε ο Μπενιαμίν Νετανιάχου, ενώ υποδεχόταν αντιπροσωπεία αμερικανών γερουσιαστών υπό τον Ρεπουμπλικανό Τζον ΜακΚέιν.
   «Η ανέγερση κατοικιών στην Ιερουσαλήμ δεν είναι το παγκόσμιο πρόβλημα, ένα πυρηνικό Ιράν είναι το παγκόσμιο πρόβλημα. Η ιστορία δεν θα συγχωρήσει κανέναν που δεν θα σταματήσει το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα», είπε ο ισραηλινός πρωθυπουργός αργά χθες, τρείς ημέρες πριν από τη διεξαγωγή των εκλογών στη χώρα του.
   Οι δύο πλευρές συζήτησαν για το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα και την επιβολή διεθνών κυρώσεων σε βάρος της Τεχεράνης, για τον κίνδυνο των συριακών χημικών όπλων και για την ενδοπαλαιστινιακή συμφιλίωση.
   Ο Νετανιάχου δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να πείσει τους συμμάχους του, πρωτίστως τις ΗΠΑ, για την ανάγκη μιας στρατιωτικής επιχείρησης εναντίον των ιρανικών πυρηνικών εγκαταστάσεων.
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.