Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Δεν θα λένε Αλήθεια οι Ιρακινοί. Τα ... ζώα της Σκυθίας ... πολιτισμένα είναι ... Ακούνε και κλασσική μουσική στο ... κόβεν γκάρντεν ... ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !

192 Ιρακινοί κατηγορούν 
τους Βρετανούς Στρατιώτες 
για βασανιστήρια και θηριωδίες
   Στο Ιράκ, οι δικηγόροι 192 πολιτών κατέθεσαν σήμερα στη βρετανική δικαιοσύνη ένα έγγραφο 82 σελίδων στο οποίο γίνεται εκτενής αναφορά σε βασανιστήρια, εγκλήματα και θηριωδίες εκ μέρους Βρετανών στρατιωτών, θύματα των οποίων υποστηρίζουν ότι υπήρξαν οι ενάγοντες από το 2003 έως το 2009.
    Οι δικηγόροι έχουν στη διάθεσή τους τρεις ημέρες για να πείσουν το Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου ότι χρειάζεται να γίνει δημόσια έρευνα για το θέμα αυτό.
................................................................................................................................................................
   Τον Δεκέμβριο το υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι έδωσε αποζημιώσεις ύψους 17,6 εκατομμυρίων ευρώ σε 200 Ιρακινούς που κατηγορούσαν τους Βρετανούς στρατιώτες ότι τους κρατούσαν παράνομα και τους υπέβαλαν σε βασανιστήρια μετά την εισβολή στο Ιράκ το 2003. Οι Βρετανοί αποχώρησαν από το Ιράκ το 2009.
  (Περισσώτερα εις το κάτωθι Ιστολόγιον δημοσιεύσεως της ειδήσεως) 
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.