Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Ασφαλώς και την στηρίζει, ώ ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίοι ! Αλοί-μουνι-ς, εάν ο ... σάρα-μάρας ... "έβγαζε τα μάτια του μόνος του" ... ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ εβραιο-μασωνικό ΚΑΡΑ-ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ και ΚΑΡΑ-ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ, το οποίο διοικεί την Ελλάδα και στο οποίο στηρίζεται και η ... δική του "εξουσία" ... Αλλέως πως, ... "παίρνει δρόμο" σε μία νύκτα ... ΄Ετσι, δεν είναι ; ...

Reuters : «Η Ελληνική κυβέρνηση 
στηρίζει την ηγεσία της ΕΛΣΤΑΤ»
     Μιλώντας στο πρακτορείο Reuters, υψηλόβαθμο στέλεχος του υπ. Οικονομικών που δεν θέλησε να κατονομαστεί δήλωσε ότι «το υπουργείο δεν αμφιβάλει σε καμία περίπτωση τα στατιστικά στοιχεία στα οποία βασίζεται το τρέχον πρόγραμμα» και εξέφρασε τη στήριξή του στον Ανδρέα Γεωργίου, επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ που κατηγορείται για τεχνητή διόγκωση του δημοσιονομικού ελλείμματος για να επιδεινώσει την εικόνα της ελληνικής κρίσης χρέους.
     Εξάλλου το ίδιο δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters επικαλείται δηλώσεις της Emer Traynor, εκπροσώπου του Επιτρόπου της ΕΕ για θέματα φορολογίας Algirdas Semeta, ότι «Η Eurostat ήταν ξεκάθαρη ότι θεωρεί αξιόπιστη την αναθεώρηση των ελληνικών στοιχείων για το 2009 από την Ελληνική Στατιστική Αρχή».
     Η ελληνική κρίση χρέους πυροδοτήθηκε στα τέλη του 2009 όταν η τότε σοσιαλιστική κυβέρνηση αποκάλυψε ότι το δημοσιονομικό έλλειμμα ήταν πολύ μεγαλύτερο από τα μέχρι τότε στοιχεία. Ο Γεωργίου τοποθετήθηκε επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ το 2010, στο πλαίσιο προσπάθειας να ανακτηθεί η αξιοπιστία των ελληνικών στοιχείων.
      Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.