Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Ώστε, ... Μαρίς ... Μ-περαχά ! ... Ά, όχι ! Δεν πρόκειται περί της ... εβραϊκής νεολαίας Ελλάδος, αλλά περί ... αναρχικών ... ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ! "Βρήκατε και κάνετε", αλλά ... "γυρίζει ο τροχός, γαμεί κι' ο Έλληνας" ! Αντελήφθητε ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ; ...

Ολοκληρώθηκε η εξέταση των μαρτύρων υπεράσπισης για τον "επαναστατικό αγώνα"
   Το απόγευμα της Τρίτης, ολοκληρώθηκε η εξέταση των μαρτύρων υπεράσπισης της Μαρίς Μ-περαχά, στο πλαίσιο της δίκης των κατηγορουμένων για συμμετοχή στην οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας».
   Πρόκειται για συγγενείς, φίλους, πρώην συναδέλφους οι οποίοι σε γενικές γραμμές διέψευσαν ότι η ίδια είχε οποιαδήποτε συσχέτιση με τον «Επαναστατικό Αγώνα». Ορισμένοι εξ αυτών εξέφρασαν μάλιστα την πεποίθηση ότι η ανάμειξή της στην υπόθεση έχει «χαρακτήρα εκδικητικό» καθώς ο σύζυγος της Κωνσταντίνος Γουρνάς είναι ένας από τους τρεις κατηγορούμενους που έχουν παραδεχτεί τη συμμετοχή τους στην οργάνωση.
   Να σημειωθεί ότι βάσει της δικογραφίας, το μοναδικό στοιχείο που συνδέει την Μαρίς Μπεραχά με την οργάνωση είναι γενετικό αποτύπωμα DNA που βρέθηκε πάνω σε όπλο το οποίο εντοπίστηκε μαζί με άλλα πιστόλια της οργάνωσης, σε γκαρσονιέρα επί της οδού Αιγίνης. Το εν λόγω στοιχείο φέρεται να παρουσιάζει «κληρονομική συμβατότητα», όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. με γενετικό υλικό που βρέθηκε στο σπίτι του πατέρα της Μπεραχά.
   Ανάμεσα στους μάρτυρες υπεράσπισης ήταν και μία βιολόγος που κατέχει διδακτορικό, η οποία εκτίμησε πως η έννοια της «κληρονομικής συμβατότητας» δεν αποτελεί επαρκές στοιχείο και απόδειξη της συγγένειας.
   Η δίκη θα συνεχιστεί στις 29 Ιανουαρίου οπότε και ξεκινούν οι απολογίες.
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.