Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Δικαίως είπες, ώ ... τουρκο-Φιλανδή πόρνη της εβραϊκής ενώσεως Όλι Ρέν, ότι η ... ζωο-τουρκία αποτελεί ... σταθεράν ... δημοκρατίαν ! ΣΚΟΥΠΙΔΙ και ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !

τουρκική οργάνωση εκτελεί 
χριστιανούς στην Κωνσταντινούπολη

   Μια άγνωστη τουρκική οργάνωση φέρεται να έχει δολοφονήσει πρόσφατα ανυπεράσπιστες χριστιανές μεγάλης ηλικίας στην Κωνσταντινούπολη, σκορπώντας τον τρόμο στο ευρύτερο χριστιανικό ποίμνιο της Πόλης, σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, Radıkal.
   Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της ίδιας της τουρκικής εφημερίδας, στις 28 Δεκεμβρίου βρέθηκε δολοφονημένη με απάνθρωπο τρόπο στο σπίτι της, η Μαρίτσα Κιουτσούκη, 84 ετών, η οποία έμενε μονή της στην περιοχή Samatya της Κωνσταντινούπολης.
   Την στυγνή αυτή δολοφονία ακλούθησε αυτές τις μέρες και συγκριμένα στις 22 Ιανουαρίου, η δολοφονία της ογδοντάχρονης Σουλτάνας Αϊκάρ, πάλι στην περιοχή Samatya.
   Οι πληροφορείς της εφημερίδας αναφέρουν ότι και στην περιοχή του Aksaray της Κωνσταντινούπολης, έχουν σημειωθεί επιθέσεις κατά χριστιανών, κυρίως μεγάλης ηλικίας, γεγονός που έχει προκαλέσει τον μεγάλο πανικό στις χριστιανικές μειονότητες.
..................................................................................................................................   Η κατάσταση αυτή, όπως τόνισε στην επερωτήσει της η Tuncel, έχει τρομοκρατήσει τους Ρωμιούς και τους Αρμένιους κατοίκους της Κωνσταντινούπολης. Τώρα και με τις αλλεπάλληλε δολοφονίες φαίνεται πως τα πράγματα έχουν αρχίσει να παίρνουν πολύ επικίνδυνη τροπή για την ζωή των χριστιανών κατοίκων της Πόλης.
  (Περισσώτερα εις το κάτωθι Ιστολόγιον δημοσιεύσεως του κειμένου)
    Agioritikovima.gr
    Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.