Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Λοιπόν, ώ ... λέων ΠΟΥΣΤΡΟ-ΠΟΥΤΑΝΕΤΑ και χίλαρυ κλάντον ; ... Τον Ιούνιον 2012 δηλώνατε, ότι ... "Ο Άσσαντ έχει μία εβδομάδα ακόμη" ... ... Χαιρετισμούς εις τον όρθιον ... κροκό-δειλόν, ήτοι τον κίσιντζερ ... ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !

Εφτάψυχος ο Άσαντ ... πήρε κεφάλι 

ενώ οι Αντάρτες υποστηρίζονται απο όλους !

сирия армия сирия солдат сирия война сирия дамаск   Ο Τακτικός Στρατός της Συρίας έχοντας στο πλευρό τους πολίτες της Δασμασκου πήραν στο κυνήγι τους αντάρτες που τρέχουν πανικόβλητοι !
    Στο πλευρό του Άσαντ έχουν ταχθεί και  πολεμούν και απλοί καθημερινοί άνθρωποι ...
    Στρατεύματα της Συρίας εκκαθάρισαν από τους μαχητές σχεδόν όλα τα προάστια της Δαμασκού.
  Τα κυβερνητικά στρατεύματα της Συρίας ελέγχουν σχεδόν όλα τα προάστια της Δαμασκού. Σχετική δήλωση έκαναν την Κυριακή εκπρόσωποι της συριακής κυβέρνησης.
   Στα προάστια της πρωτεύουσας που έχουν απελευθερωθεί από τους μαχητές βρίσκεται και η Νταράγια, μία πόλη-κλειδί, οι μάχες γύρω από την οποία διεξάγονταν όλη την περασμένη εβδομάδα. Η Νταράγια, η οποία βρίσκεται στα νότια της Δαμασκού, θεωρείται ένα σημαντικό στρατηγικό σημείο, επειδή είναι δίπλα στην βάση Mazzeh της Π/Α.

  Τελικά  Εφτάψυχος ο Άσαντ...πήρε κεφάλι ενώ οι Αντάρτες που υποστηρίζονται από όλους τους δυτικούς  επιβεβαιώνουν οτι απλά είναι κατσαπλιάδες και φονιάδες ,δεν αντέχουν σε μάχη τακτικής μορφής !
    Βετεράνος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.