Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ !!! 3 (Το κάτωθι κείμενον αναδημοσιεύω, σχολιασμένον όπου δεί, επειδή περιέχει και Αληθείας, αλλά και ανακριβείας ή λάθος εκτιμήσεις)


Σαν "ιδεολογικά δηλητήρια" χαρακτηρίζω ψέματα που μας σερβίρει η nea taksi τόσο όμορφα συσκευασμένα που μοιάζουν αυτονόητες αλήθειες ! Με εμπειρία 200 ετών, η nea taksi έχει ανακαλύψει αυτά τα εύληπτα δηλητήρια που γίνονται αποδεκτά απο την συντριπτική πλειοψηφία των εγκεφάλων.(oarxaios : Εκτός, όμως, των επτά δηλητηρίων, τα οποία παραθέτεις και σχολιάζεις, υφίστανται και πάμπολλα έτερα, τα οποία ούτε παραθέτεις, ούτε σχολιάζεις) !  Αν αποκαλύψουμε την απάτη που κρύβουν, η nea taksi θα καταρρεύσει. (oarxaios : Δια της απλής αποκαλύψεως της απάτης θα ... καταρεύση η ΝΠΤ ; ... Για ... ευφυής, ως θέλεις, να εμφανίζεσαι, προβαίνεις, και δη επιπολαίως, εις ... λάθος εκτίμησιν) !


ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΡΙΤΟ : ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ ! Λέει η nea taksi: "Η γυναίκα να έχει ίσες ευκαιρίες να βγεί απο το σπίτι να εργαστεί και να γίνει οικονομικά ανεξάρτητη" . Πολύ καλή παγίδα. Ο μέσος άνθρωπος δεν την αντιλαμβάνεται. Και εγώ θέλω να είναι η γυναίκα ανεξάρτητη και όχι σκλάβα στον άνδρα (oarxaios : Δηλαδή, η ... μήτηρ εσού ήτο ... σκλάβα του ... πατρός εσού ; ...). Οι σκλάβοι είναι σημάδι αρρώστιας της κοινωνίας. Για να είναι όμως η γυναίκα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ανεξάρτητη, η κοινωνία πρέπει να πεί "Απο την στιγμή που μείνεις έγκυος μέχρι το παιδί να μεγαλώσει και να φύγει απο κοντά σου, αναλαμβάνω εγώ όλα τα έξοδα και σου δίνω κάθε δυνατή συμπαράσταση (πχ σου παρέχω την τροφή όταν δεν θα μπορείς να εργάζεσαι λόγω εγκυμοσύνης ή λοχείας)"(oarxaios : Εις την μητέραν θα το είπη το Κράτος {και ουχί η ... κοινωνία} ή και εις τους δύο γονείς ομού ; Διότι, εάν το είπη μόνον εις την μητέραν, τότε ... διαλύεται ο θεσμός του γάμου. Τούτο επιθυμείς ; ... Μητριαρχικές μαλακίες ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίων ; ...). Αυτός είναι ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ ! {oarxaios : ... κόψε κάτι ... "Άσε που δεν γουστάρουμε" οι Έλληνες και τον ... φε-μουνι-σμόν ! Οι Έλληνες θέλουμε ... οικογένεια ! Ευτυχισμένη οικογένεια, η οποία να διαθέτη ως ... συγκολητικήν ουσίαν την Αγάπην ! Φε-μουνι-στής ήταν και ο ... όρθιος κροκό-δειλός, ήτοι ο ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίος ... κίσσιγκερ ...).  Τί νόημα έχει να εργάζεται εκτός σπιτιού η γυναίκα αλλά όταν μένει έγκυος να εξαρτάται απο την υποστήριξη κάποιου άνδρα για να μεγαλώσει τα παιδιά της; Αυτό σημαίνει οτι είναι σκλάβα στον συγκεκριμένο άνδρα ! (oarxaios : Τι λές ... χρυσή μου ; Συγκινήθηκα ...). Αυτός ο neotaksitikos φεμινισμός στην πραγματικότητα έχει βάλει βόμβα στα θεμέλια της Λευκής Φυλής (γι' αυτό άλλωστε δημιουργήθηκε): Η γυναίκα βγήκε να δουλέψει και δεν έχει χρόνο να κάνει παιδιά. {oarxaios : Την γυναίκα την βγάλανε για δουλειά οι ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίοι, για να γίνει ανεξάρτητη ... πουτάνα και να διαλύσουν την οικογένεια ! Τώρα που έγινε πουτάνα, και να έχη χρόνο, ... δεν θέλει, να κάνη παιδιά, επειδή δεν θέλει, να ... χάση την ... ανεξαρτησία από τον ... άντρα της, δηλαδή την ... πουτανιά της ...}.  Το κενό που δημιουργείται {oarxaios : ουδέν ... κενόν δημιουργείται ! Εκ των τέκνων των ... κατωτάτων κοινωνικών στρωμάτων αναδεικνύωνται λαμπροί αστέρες}, το αναπληρώνουν τα κατώτατα κοινωνικά στρώματα (απο πλευράς μόρφωσης και ευφυϊας) που εξακολουθούν να γεννούν ανεξέλεγκτα .

Επικοινωνία : pitago99@gmail.com
Αρχική σελίδα : lofos.info/pythas/index.html
ΕΘΕΛ-ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.