Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Και δεν ευρέθη ούτε 1 Καλύμνιος, να την φτύση την ... εβραιο-τουρκο-πουτάνα ; ... Αλλά τι λέγω ... Εσείς εκεί εις την Κάλυμνον εμφορείσθε υπό του είδους της ... ευγενείας, ήτις χαρακτηρίζει τους ... πα.θο.κ.ο-απατεώνες και κλέπτες ! ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ !

Η τανσού τσιλέρ 

στην Κάλυμνο

    Η τσιλέρ η οποία έμεινε γνωστή στην Ελλάδα από την κρίση των Ιμίων, εξελίσσεται σε... «φαν» της Καλύμνου, η οποία επισκέφθηκε, για δεύτερη φορά το φετινό καλοκαίρι, το γραφικό νησί του νοτιοανατολικού Αιγαίου. Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η πολυτελής θαλαμηγός «Info», που μετέφερε την κυρία Τσιλέρ, το σύζυγό της, το γιο τους και τη φίλη του, έδεσε στο νησί, ενώ αργότερα προστέθηκαν στην παρέα τέσσερις φίλοι της οικογένειας, που έφτασαν στην Κάλυμνο, με δικό τους μέσο.
    Ιδιαίτερα χαλαρή, η πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας έδειχνε να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα, αλλά και τη... μαρίδα, όπως την «τσάκωσε» η κάμερα του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού, «ΑΙΓΑΙΟ TV». 
    Στα τέλη του περασμένου Ιουνίου, η τανσού τσιλέρ και η παρέα της είχαν βρεθεί και πάλι στην Κάλυμνο. 
    Τότε, ο φακός την είχε «αποθανατίσει»  να κάνει  βόλτα με την παρέα της στην παραλιακή οδό, απολαμβάνοντας παράλληλα στην πλατεία τα τοπικά εδέσματα. 
    Είναι η γυναίκα που δημιούργησε την μεγάλη κρίση των Ιμίων, την -όπως αποδείχθηκε- πιο μαύρη σελίδα στην σύγχρονη ελληνική ιστορία, εξαιτίας των αθλίων χειρισμών του Σημίτη. Τότε, που πράκτορες της Τουρκίας είχαν καταλάβει τα Ίμια, έκλεψαν την ελληνική σημαία από το νησί και την μετέφεραν ως λάφυρο στην Τουρκία. Τότε, που λίγες ημέρες μετά, έχαναν τη ζωή τους τρία ελληνόπουλα μέσα στο ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν, από παρεμβολές των Τούρκων, που τους προκάλεσαν vertigo. 
    Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.