Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Άντε ΓΑΜΗΘΗΤΕ, ώ εβραιο-πόρναι της ... ε.ε. ! Που έχετε γνώμην και για την εν Ρωσία Δικαιοσύνην ! Κοιτάξτε πρώτα τον κώλο σας ! ΒΡΩΜΙΑΡΙΚΑ ΖΩΑ της ΣΚΟΥΠΙΔΟ-ατλαντίδος ! ΓΑΜΩ το ΣΚΟΥΠΙΔΟ-ΠΟΥΣΤΡΟ-ΠΟΥΤΑΝΟ-ισραήλ σας ! ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ! Καλά ... γαμεί το ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ του ΠΟΥΣΤΡΟ-ΠΟΥΤΑΝΟ-εβραίου ... σόρος ο βλαδίμηρος !

Βέλη εναντίον της Μόσχας

Αμφισβητεί η ε.ε. πως αποδείχθηκε η ενοχή του α. ναβάλνι στη Ρωσική δίκη

Βρυξέλλες
   Σκληρές επικρίσεις για την καταδίκη του Αλεξέι Ναβάλνι, πολέμιου του Κρεμλίνου, επιφύλαξε η εκπρόσωπος της ΕΕ για την Εξωτερική Πολιτική Κάθριν Άστον, υποστηρίζοντας ανοικτά πως «στην δίκη δεν αποδείχθηκε η ενοχή του» και αμφισβητώντας την «ευνομία στη Ρωσία».
   Σε ανακοίνωσή της μετά την καταδίκη του Ναβάλνι σε πενταετή φυλάκιση την Πέμπτη, η Κάθριν Άστον δηλώνει την «ανησυχία της για την ετυμηγορία και την ποινή» στον Ναβάλνι και τον συγκατηγορούμενό του, Πιοτρ Οφιτσέροφ.
   «Οι κατηγορίες εναντίον τους δεν αποδείχθηκαν κατά τη διάρκεια της δίκης» τονίζει η ανακοίνωση, σημειώνοντας πως «η έκθεση αδικιών και η υπεράσπιση των ανθρώπινων δικαιωμάτων δεν πρέπει να καταπνίγονται».
   «Η έκβαση, δεδομένων των διαδικαστικών ελλείψεων, εγείρει σοβαρά ερωτηματικά για την ευνομία στη Ρωσία» υπογραμμίζει η εκπρόσωπος της ΕΕ, καταλήγοντας με την ευχή να επανεξεταστεί η ποινή κατά τη εκδίκαση της έφεσης.
   Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.