Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Ως ακριβώς συμβαίνει και εις το ... Ιράκ (... έτη κατόπιν του ... νικηφόρου πολέμου των γαμημένων πολιτειών Αμερικής-ΣΚΟΥΠΙΔΟ-ισραήλ), αλλά και εις την ... Λιβύην και εις την Συρίαν και εις την Τυνησίαν ! Απομένουν έτερα ... δύο Κράτη προς καταστροφήν, ώστε να ιδρυθή ... μεγάλο ΣΚΟΥΠΙΔΟ-ισραήλ, ως προείπεν ο ... όρθιος ... κροκό-δειλος ... κίσσιντζερ, το εβραϊκόν ΠΟΥΤΑΝΟ-ΓΕΝΝΗΜΑ ! ...

Στη δίνη της βίας

Νύχτα σφαγής 

στην Αίγυπτο, 

πάνω από 100 

νεκροί σε επεισόδια 

στο Κάιρο


   Ανεξέλεγκτες διαστάσεις λαμβάνουν τα επεισόδια στην Αίγυπτο, καθώς διαρκείς είναι οι συγκρούσεις μεταξύ των υποστηρικτών του Μόρσι και των δυνάμεων ασφαλείας.
   Ανεπιβεβαίωτες κάνουν λόγο για πάνω από 100 νεκρούς και πάνω από 1.000 τραυματίες κατά τη διάρκεια των ολονύκτιων βίαιων διαδηλώσεων. Τα επίσημα στοιχεία από το υπουργείο Υγείας κάνουν λόγο για 20 νεκρούς και 177 τραυματίες. Οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι μιλούν για 120 νεκρούς και 4.000 τραυματίες.
   Τα επεισόδια συνεχίστηκαν και με το πρώτο φως της ημέρας με τους διαδηλωτές να πετούν πέτρες και την αστυνομία να απαντά με χημικά, ενώ ακούστηκαν και ριπές όπλων.
 
   (Περισσώτερα εις το κάτωθι Ιστολόγιον δημοσιεύσεως της ειδήσεως)
   Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.