Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Είτε είσαι Αληθώς ... κτηνο-τρόφος, είτε αποτελείς, απλώς, ... κτήνος ... πρακτορικό και, δη, πα.θο.κ.οειδές, "θα μείνεις με τον π..... στο χέρι" ... Η ... ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ευπ σε τι εκπαιδεύει τους Έλληνας, ώ ... αγρότα ; ... Η ευπ πρέπει, αρχικώς, να ορίση ... κοινή πορεία με τον ... εαυτόν της ! Ήτοι, ... μπλε και πράσινα κλιμάκια να ...ενωθούν εις ... Ελληνικά κλιμάκια ... Προκειμένου να υπάρξη ισχυρή οικονομία, πρέπει, να υπάρξη ισχυρή Κυβέρνησις ΕΛΛΗΝΩΝ και ουχί ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίων, ΣΚΟΥΠΙΔΟ-αλβανών, κλπ ! Τα άλλα που γράφεις, αποτελούν ... "λόγια της χαλιμάς", ανάξια σχολιασμού ! Εσείς οι ... ΚΡΥΠΤΟ-εβραιο-αλβανο-μασώνοι είσθε όχι ανίκανοι και δειλοί, αλλά ΠΡΟΔΟΤΑΙ ! Οι Έλληνες, ασφαλώς, και δεν είμεθα ανίκανοι ή δειλοί ! Γνωστόν εστί τοις πάσι ! Εκτός εσού, του ... γίγαντος, τιτάνος, κλπ ...


Χωρίς ισχυρή ΕΥΠ δεν γίνεται  

ισχυρή οικονομία

    Κάποιοι διαχρονικοί δημοσιολόγοι και ανορθολογικά σκεφτόμενοι διανοούμενοι, χρόνια τώρα εκπαιδεύουν τον Έλληνα στην μαλθακότητα της νιρβάνας της θείας δίκης της ισότητας και του παγκόσμιου δικαίου το οποίο κάτι περίπου ως παντοδίκαιος θεός ρυθμίζει την παγκόσμια τάξη πραγμάτων, εξασφαλίζοντας ζωή, ανάπτυξη και ευημερία και για εμάς, χωρίς την δική μας προσπάθεια.

    Είναι καιρός και σε αυτό το θέμα να προσαρμοστούμε στα γήινα και τουλάχιστον αν δεν είμαστε άξιοι να αυτοσχεδιάσουμε το Κράτος μας, ας κοιτάξουμε να αντιγράψουμε τον τρόπο λειτουργίας των άλλων.

    Τα Κράτη και οι κοινωνίες διαχρονικά δεν υπάρχουν για να επικαλούνται και να υπηρετούν ένα στάσιμο ηθικό κατά εποχή δίκιο.

    Τα σοβαρά κράτη και οι ζωντανές κοινωνίας, έχουν πάντα την εσωτερική δύναμη να υπερβούν οποιαδήποτε τάξη δικαίου, εφόσον τα συμφέροντα τους το επιτάσσουν.

    Αυτό βέβαια ισχύει και για την οικονομία.

    Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι κράτη με ισχυρές μυστικές υπηρεσίες είναι σχεδόν πάντα μπροστά και πρωτοπόροι στην ανάπτυξη.

    Ας είμαστε ρεαλιστές, ανεξάρτητα σε ποιόν ανήκει η Α ή η Β πλουτοπαραγωγική πηγή,  ομόλογο τράπεζα ή λιμάνι , αν ο ίδιος δεν έχει την διεισδυτική δύναμη συλλογής πληροφοριών ή επηρεασμού με θεμιτά ή αθέμιτα μέσα, των εντεταλμένων για το ζήτημα προσώπων, όχι μόνο δεν υπάρχει περίπτωση να αποκομίσει οφείλει από τον δικό του πλούτο, αλλά το πιθανότερο είναι να απολέσει και τα ήδη υπάρχοντα του.

    Η Ελλάδα ως ενότητα, αλλά και ως ξεχωριστά πρόσωπα πρέπει να αποδεχτούμε την πραγματικότητα.

    Είναι ανάγκη να υπάρξει κοινή πορεία των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ με την πραγματική οικονομία, στηρίζοντας τα Ελληνικά οικονομικά συμφέροντα και ας καταλάβουμε πλέον ότι χρόνια τώρα άλλα κράτη έχουν οργανωμένη βιομηχανική, τραπεζική, τεχνολογική, βιοτεχνολογική, ενεργειακή, επιστημονική, κτλ, κατασκοπεία, κάτι που τους δίνει την δυνατότητα να βρίσκονται πάντα ένα βήμα μπροστά  από τους άλλους, σε ότι έχει σχέση με τα συμφέροντα τους.

    Εμείς εδώ, λόγο της πνευματικής μας νιρβάνας, κάθε τρεις και λίγο πέφτουμε από τα σύννεφα, γιατί νομίζουμε ότι ένας αόρατος θεός δικαίου θα προστατεύσει τα συμφέροντα μας, ή θα τιμωρήσει τους κακούς, αν αυτοί υπερβούν κάποιες αξίες, τις οποίες μόνο εμείς, από ανικανότητα ή φόβο, βλέπουμε.

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.