Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Με ΚΡΥΠΤΟ-εβραίους ... πρωθυπουργίσκους του ... κώλου, και ΚΡΥΠΤΟ-εβραίους και ΚΡΥΠΤΟ-αλβανούς (αρβανίτες-μασώνους) υπουργίσκους ... Δημοσίας Τάξεως, Εσωτερικών, κλπ, ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΩΝΤΑΙ οι ... θρασύτατοι, προκλητικοί και ζωώδεις αλβανοί ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ! Διότι ... ΚΥΡΙΟ ΜΕΛΗΜΑ των ΚΡΥΠΤΟ-εβραίων και ΚΡΥΠΤΟ-αλβανών κυβερνητών "μας" αποτελεί η ... ΠΤΩΣΙΣ ΗΘΙΚΟΥ των Ελλήνων ... Ετσι, ΣΚΟΥΠΙΔΙ πάγκαλε και ΣΚΟΥΠΙΔΙ δένδια ; ... Διότι, εάν τους θέλουν πίσω τους δολοφόνους, η λύσις απλή εστί : Τους ζητούν πίσω από την κυβέρνησι της αλβανίας εντός 24ώρου, επί απειλή εισβολής και κατοχής της Βορείου Ηπείρου ! Ως είχεν πράξει η ... κακιά χούντα μετά 3 κυνηγών, οίτινες εκ λάθους εισήλθον εις την αλβανίαν και συνελήφθησαν υπό των εκείσε Αρχών, αρνουμένων όπως επιτρέψουν την επιστροφήν των. Ότε, όμως, έλαβον την προειδοποίησιν περί εισβολής, εντός της ταχθείσης προθεσμίας των 24 ωρών και ... πολύ πριν λήξει ταύτη ... παρεδόθησαν οι 3 κυνηγοί εις το φυλάκιον της Κακαβιάς ...


Αδικαιολόγητη και Εγκληματική η καθυστέρηση της ΕΛ.ΑΣ 

για τον εντοπισμό των Αλβανών φονιάδων !

    Ο αρχιδολοφόνος Κόλα  φαίνεται πως στον Αχέροντα τον ποταμό του Άδη, πως βρήκε την  τύχη του και χθες τα ξημερώματα μόλις με τον συνεργό του εγκατέλειψαν στις όχθες το κόκκινο Ford, ανέβηκαν με 50αρι μηχανάκι που έκλεψαν στα Σουλιοτοχώρια της Παραμυθιάς και έτσι ενώ μόλις έφεξε οι δυνάμεις τους αναζητούσαν χαμηλά  στην Γλυκή, οι δραπέτες είχαν φθάσει προς  την κορυφή. Στο χωριό Φρυσύνη  βρέθηκε πριν λίγη ώρα το κλεμμένο μηχανάκι που ανήκει στον Π.Β, σιδηρουργό της περιοχής. 

    Όπως όλα δείχνουν οι Κόλα και Κούπα περίμεναν να νυχτώσει και χθες το βράδυ κινήθηκαν ανάμεσα σε Πλακωτή και Σουλόπουλο, διαπέρασαν τον ποταμό Καλαμά και χάθηκαν στο Αλβανικό έδαφος. 
    Όλα συνηγορούν πως οι δυο δολοφόνοι εντοπίστηκαν από το ύψος της Βερενίκης,  με θερμική κάμερα στις 2 σήμερα τα ξημερώματα να κινούνται κοντά στο ποτάμι, αλλά παρά τις εκκλήσεις  τους η αστυνομική διεύθυνση Ιωαννίνων  δεν ανταποκρίθηκε άμεσα αλλά με πολλές ώρες καθυστέρηση για να στείλει ενισχύσεις.
    crimesonair 
     Βετεράνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.