Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

ΕΥΓΕ ! Προς τον Δήμαρχον του Γουίλντγουντ Νιού Τζέρσεϋ ! Βεβαίως δεν ηρώτησεν προηγουμένως τα ... ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ του δολ, τα οποία επιθυμούν διακαώς, ίνα επιδεικνύουν τον ... κώλον των, προς άγραν ... μπανανών ... ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΩΝ ΣΟΔΟΜΩΝ !

Η μεζούρα του ... Πάγκαλου στο Γουίλντγουντ

Πόλεμο 

στα μποξεράκια που φαίνονται 

κήρυξε δήμος στο Νιού Τζέρσεϊ

Πόλεμο στα μποξεράκια που φαίνονται κήρυξε δήμος στο Νιού Τζέρσεϊ
Όριο τρεις ίντσες για τα saggy pants στην παραλιακή ζώνη του Γουίντγουντ   (Φωτογραφία:  Associated Press )



Νιού Τζέρσι
   Η υπεράσπιση της ηθικής πρέπει να ξεκινήσει από κάπου, πιστεύει ο δήμαρχος του Γουίλντγουντ, και βρήκε την αφετηρία: Με πρόστιμο θα τιμωρούνται στην παραλιακή του δήμου τα «saggy pants», τα παντελόνια νεαρών που φοριούνται αρκετά χαμηλότερα από τη μέση ώστε να φαίνεται το πίσω μέρος των εσώρουχών τους.
   Ο δήμαρχος της πόλης Έρνι Τρογιάνο λέει πως δεν θέλει διαμάχες, απλώς επιδιώκει λίγη σεμνότητα. Το Γουίλντγουντ θεωρείται σημαντικός τουριστικός προορισμός για την γύρω περιοχή και ο δήμαρχος θέλει να το κάνει πιο φιλικό για τις οικογένειες τουριστών, οι οποίες -θεωρεί- σκανδαλίζονται από τα saggy pants.
   «Υπάρχει λόγος που τα λένε εσώρουχα, κι όχι "εξώρουχα"», είπε σε συνέντευξή του, σύμφωνα με το Bloomberg. Ο νέος δημοτικός κανονισμός δέχεται λοιπόν στην παραλιακή παντελόνια που δεν πέφτουν κάτω από τη μέση κατά περισσότερο από τρεις ίντσες (κάπου 7,6 εκατοστά).
   Όσοι «τεντιμπόιδες» παραβαίνουν τον κανονισμό θα πληρώνουν πρόστιμο 25 δολάρια. Για επόμενες παραβάσεις μάλιστα, το πρόστιμο μπορεί να φτάσει τα 200 δολ.αι 40 ώρες κοινωφελούς εργασίας.
   Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.