Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

"Γούστο του και καπέλο του", ώ ... ισραηλο-fence ! Εσύ, όμως, στα ... χνάρια τίνος βαδίζεις ; ... Ο ... Σεπτέμβριος κοντά είναι ... Κατόπιν θα δούμε, εάν δικαιούσαι εκ της Ελλάδος, να βαδίζης στα χνάρια των εχθρών μας, ήτοι ... "στα χνάρια του ΣΚΟΥΠΙΔΟ-ΠΟΥΣΤΡΟ-ΠΟΥΤΑΝΟ-ισραήλ ...

O "MEΤΡΙΟΠΑΘΗΣ" ΡΟΧΑΝΙ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥ ΤΟΥ
Ποιοί νομίζουν ότι είναι οι σιωνιστές 
για να απειλούν 
το Ιράν ;
   Μπορεί ο Χασάν Ροχανί να είναι ένας μετριοπαθής κληρικός, που ασχολήθηκε με την πολιτική και έφτασε να εκλεγεί Πρόεδρος του Ιράν στις τελευταίες προεδρικές εκλογές, εν πολλοίς… παρά την επιθυμία του θεοκρατικού κατεστημένου να επιβάλλει έναν δικό του “εκλεκτό”-μαριονέτα για τη διαδοχή του Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ, στο βάθος ωστόσο… είναι Ιρανός. Και μπροστά στον κοινό εχθρό, κάθε μετριοπάθεια παραμερίζεται.
   Απαντώντας στις ευθείες απειλές του πρωθυπουργού του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου για… κούρδισμα της πολεμικής μηχανής του Τελ Αβίβ, προκειμένου να υπάρξει προληπτική επίθεση κατά των πυρηνικών εγκαταστάσεων της Τεχεράνης, ο Χασάν Ροχανί κατέφυγε στο χιούμορ.
   “Όσα ακούσαμε προκαλούν γέλιο. Κατά διαστήματα έχουμε ακούσει πολλά εις βάρος του Ιράν, και έχουμε επιδείξει υπομονή. Κάποια στιγμή όμως η συζήτηση αυτή πρέπει να τελειώνει. Ποιοί νομίζουν ότι είναι οι Σιωνιστές που θα τολμήσουν να μας απειλήσουν;”, είπε ο Χασάν Ροχανί μιλώντας σε συγκέντρωση βετεράνων του πολέμου Ιράν-Ιράκ.
   Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.