Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2013

Βρέ βλαδιμηράκο ! Εάν ολόκληρη Ρωσία ... δεν μπορεί, να τον εύρη και να τον εξοντώση, κάνε μία διαπραγμάτευση μετά των γαμημένων πολιτειών : Δώστε μου τον ουμάροφ, σας δίνω τον ... σνόουντεν ! ...

ΟΙ ΤΣΕΤΣΕΝΟΙ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ
«Θα χτυπήσουμε 
στους Ολυμπιακούς, στη Ρωσία»
   Τρόμο προκάλεσε η δήλωση του Ντόκου Ουμάροφ, καταζητούμενου Τσετσένου τρομοκράτη και ηγέτη των ισλαμιστών ανταρτών στον Καύκασο, μέσω βίντεο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα «Kavkazcenter» όπου τόνισε ότι ετοιμάζει τρομοκρατική επίθεση στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Σότσι, εφόσον γίνουν οι αγώνες που είναι προγραμματισμένοι για το 2014. 
   «Πρέπει να αποφύγουμε με κάθε τρόπο, την οργάνωση του συγκεκριμένου σατανικού χορού στα οστά των προγόνων μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ουμάροφ, που αποτελεί No1 εχθρός του Κρεμλίνο ! Με το συγκεκριμένο μήνυμα, ουσιαστικά ο Ντόκου Ουμάροφ, σπάει την εκεχειρία που ανακοίνωσε πριν από ένα χρόνο με την Μόσχα, όταν και διέταξε τους άνδρες του να σταματήσουν τις επιθέσεις εναντίον αμάχων. Ο Ουμάροφ, που αυτοαποκαλείτο... εμίρης του Καυκάσου, σχεδιάζει λοιπόν να ξεκινήσει «ιερό» πόλεμο-όπως ο ίδιος τόνισε-στη Ρωσία για να μην διεξαχθούν οι χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες στο Σότσι ! 
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.