Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

ΕΥΓΕ ! Προς τον Πατριάρχην Μόσχας και πασών των Ρωσιών !

«Επιλέγουν την αυτοκαταστροφή»

«Ένδειξη της Αποκάλυψης» λέει ο Πατριάρχης Μόσχας για τους γάμους ομοφυλόφιλων

«Ένδειξη της Αποκάλυψης» λέει ο Πατριάρχης Μόσχας για τους γάμους ομοφυλόφιλων
Ο Πατριάρχης Κύριλλος   (Φωτογραφία:  Associated Press )
 
Μόσχα, Ρωσία 
 
   Η νομική αναγνώριση του γάμου μεταξύ προσώπων του ιδίου φύλου οδηγεί την ανθρωπότητα στην καταστροφή, δήλωσε την Κυριακή, απευθυνόμενος σε πιστούς, ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών Κύριλλος.
   «Αυτό είναι μια πολύ επικίνδυνη ένδειξη της Αποκάλυψης... Σημαίνει ότι οι άνθρωποι επιλέγουν την οδό της αυτοκαταστροφής» είπε, σύμφωνα με το πρακτορείο Interfax, απευθυνόμενος σε πιστούς στον καθεδρικό ναό Καζάν, στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας.
   Κάνοντας μια δήλωση υποστήριξης του ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Πατριάρχης είπε ότι υποστηρίζει την απαγόρευση της «ομοφυλοφιλικής προπαγάνδας» που πρόσφατα επικυρώθηκε ως νόμος του ρωσικού κράτους.
   Ανάμεσα στις διατάξεις του νόμου αυτού, που επικρίθηκε σε διεθνές επίπεδο, είναι η επιβολή μεγάλων προστίμων για συζητήσεις περί ομοφυλοφιλίας παρόντων παιδιών.
   Η ομοφυλοφιλία αποποινικοποιήθηκε στη Ρωσία το 1993, αλλά συνεχίζει να στιγματίζεται στη χώρα, στην οποία η ορθόδοξη εκκλησία διατηρεί σημαντική επιρροή. Οι παρελάσεις ομοφυλοφίλων απαγορεύονται και ακτιβιστές έχουν υποστεί επανειλημμένα άγριες επιθέσεις.
   Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Γερμανικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.