Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Τα ... εβραιο-μασωνικά ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ επέτυχον την έως και σήμερον ... ΑΣΥΛΙΑΝ των παπανδρέου και βενιζέλου, 4 έτη κατόπιν της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ της Ελλάδος ! ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΑΙ, όμως, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ! ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ, επίσης, ΚΑΙ ΤΑ εβραιο-μασωνικά ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.-

ΠΙΘΑΝΗ Η ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ
Παραπομπή Γ. Παπακωνσταντίνου  
στο Ειδικό Δικαστήριο   
"Έθαψαν" ευθύνες Ε. Βενιζέλου

   Στο Ειδικό Δικαστήριο παραπέμφθηκε με τη συντριπτική πλειοψηφία των ψήφων των μελών της Ολομέλειας της Βουλής ο πρώην υπουργός Οικονομικών γιώργος παπακωνσταντίνου για δύο κακουργήματα και ένα πλημμέλημα. Για τα αδικήματα της παράβασης καθήκοντος, της απιστίας και της νόθευσης εγγράφου.
   Πίσω από την παραπομπή του ωστόσο κρύβεται και η αθώωση του Γιώργου Παπανδρέου, που γνώριζε τα πάντα για τη λίστα Λαγκάρντ, αλλά και του σημερινού αντιπροέδρου και υπουργού Εξωτερικών της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου, που επιχείρησε να τη «θάψει». ο κ. Βενιζέλος βγήκε "λάδι" με τη στήριξη της Ν.Δ. που τον ανέδειξε και "συγκυβερνήτη".
   Για τη νόθευση εγγράφου ο κ. Παπακωνσταντίνου παραπέμφθηκε μόλις με 166 ψήφους υπέρ, αριθμό έκπληξη σε σχέση με τον αριθμό των βουλευτών που ψήφισαν. Κατά ψήφισαν 34 βουλευτές και 67 παρών. Για το αδίκημα της απιστίας ψήφισαν υπέρ της παραπομπής του 206 βουλευτές, 42 κατά και βρέθηκαν και 18 ψηφοδέλτια παρών. Για την παράβαση καθήκοντος υπέρ ψήφισαν 220 βουλευτές, 35 κατά και 11 παρών.
   (Το πλήρες κείμενον ευρίσκεται εις το κάτωθι Ιστολόγιον)
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.