Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Αι ... κυβερνήσεις, ώ Σνόουντεν, των Κρατών της Δύσεως συνεργάζωνται μετά της nsa, της cia, της dia και της ... σατανάς-ia ... Επειδή άπαντες ΣΚΟΥΠΙΔΟ-ΚΡΥΠΤΟ-εβραίοι εισίν και ΠΡΟΔΟΤΑΙ των Λαών ! Γνωστόν εστί τούτο εις ημάς τους Έλληνας από μακρού χρόνου ! Ουδέν καινόν αποκάλυψες εις ημάς ! Αναμένωμεν τας αποκαλύψεις-βόμβας εσού, τας αφορώσας την Ελλάδαν ! Ως είπες ...

ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ
''Οι δυτικές χώρες συνεργάζονται 
με την NSA !''
   Οι δυτικές χώρες, οι οποίες αντιδρούν έντονα στις αποκαλύψεις για την κατασκοπεία που διενεργεί η αμερικανική Εθνική Υπηρεσίας Ασφαλείας (NSA), στην πραγματικότητα συνεργάζονται από καιρό μαζί της, υποστηρίζει ο πρώην σύμβουλος των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών Έντουαρντ Σνόουντεν, σε μια συνέντευξη την οποία είχε δώσει πριν από τις εντυπωσιακές αποκαλύψεις του και η οποία δημοσιοποιήθηκε σήμερα από το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel.
   Οι κατάσκοποι της NSA "εργάζονται χέρι-χέρι με τους Γερμανούς και τα περισσότερα από τα άλλα δυτικά κράτη", δηλώνει ο Σνόουντεν στη συνέντευξη αυτή, την οποία του πήραν ένας Αμερικανός ειδικός στην κρυπτογράφηση, ο Τζέικομπ Άπελμπομ, και η σκηνοθέτις ντοκιμαντέρ Λόρα Πουατρά.
   Για παράδειγμα, σχετικά με τη συνεργασία ανάμεσα στην NSA και τις γερμανικές υπηρεσίες πληροφοριών, ο Σνόουντεν αναφέρει πως η NSA παρείχε στους Γερμανούς "εργαλεία ανάλυσης" για τις πληροφορίες που περνούν από τη Γερμανία προερχόμενες από περιφέρειες όπως η Μέση Ανατολή.
   Η σύμπραξη ανάμεσα στην NSA και τις άλλες χώρες είναι διαμορφωμένη με τρόπο ώστε "να προστατεύονται οι πολιτικοί ηγέτες τους από την αγανάκτηση της κοινής γνώμης" σε περίπτωση που δημοσιοποιηθεί "ο τρόπος με τον οποίο παραβιάζουν ευρέως την ιδιωτική ζωή σ' όλο τον κόσμο".
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.