Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Ρέ, καρπαζο-εισπράκτωρα ! Και 'σύ τι αποτελείς ; ... Τον ... προστάτη της τουρκίας ; ... Επειδή δεν ακούσαμε, να προέβης εις αναλόγους δηλώσεις, ότε εκαίγετο η Αθήνα, αλλά και ότε εκαίγετο ... άπασα η ΕΛΛΑΣ ! ΣΚΟΥΠΙΔΑΚΙ !

Πρόεδρος σκοπίων : Στις διαδηλώσεις στην τουρκία εμπλέκονται ξένες δυνάμεις


    Ο πρόεδρος του νοτιοσλαβικού κράτους, μπορεί να βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής από τη διεθνή κοινότητα, αν επιβεβαιωθεί ή δεν διορθώσει τη δήλωσή του ότι «στις διαδηλώσεις στην Τουρκία εμπλέκονται ξένες χώρες».
    Η δήλωση αυτή δημοσιοποιήθηκε από το τουρκικό πρακτορείο Anadolu, επικαλούμενο μια συζήτηση που είχε αναπτυχθεί από τον επικεφαλής του κράτους των Σκοπίων με τον επικεφαλής της τουρκικής Υπηρεσίας για τη Συνεργασία και την Υπηρεσία Συντονισμού (TIKA), Τσαμ Σεβντάρ.
    Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ο Ίβανοφ εξέφρασε την ανησυχία του προς τον επικεφαλής της TIKA για τις μαζικές διαμαρτυρίες που εδώ και δύο εβδομάδες έχουν κλείσει τους δρόμους της Κωνσταντινούπολης.
    «Όλοι αναγνωρίζουμε ότι σε τέτοια γεγονότα εμπλέκονται χώρες του εξωτερικού, οι οποίες παίζουν τα παιχνίδια τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκεόργκι Ίβανοφ σύμφωνα με το Anadolu.
http://www.echedoros-a.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.