Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Όταν οι ... ανερχόμενες Χώρες δημιουργούν Ταμείο ποσού 100 δισ δολαρίων, οι ... φτασμένες χώρες τι ποσού Ταμείο μπορούν, να δημιουργήσουν ; ... Συνεπώς, το θέμα της Ανθρωπότητος και του Πλανήτου έτερον εστί και ουχί το ... οικονομικόν ! Αλλά ποίον ; ... Ο ΘΕΟΣ ΖΗΤΑ, Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΙΝ, ΑΛΛΑ Η ΓΙΔΟ-ΠΟΥΣΤΡΑ, ήτοι ο σατανάς-παν, ΑΠΑΝΤΑ : Τον Πλανήτη θα τον πάρης, θέλω-δεν θέλω, αλλά ... την Ανθρωπότητα θα την πάρης ... κουτσουρεμένη, από τον πόλεμο που θα δημιουργήσουν τα επίγεια όργανά μου ...

Oι BRICS δημιουργούν κοινό ταμείο 
100 δισ. δολαρίων
   Οι ηγέτες της Βραζιλίας, της Ρωσίας, της Κίνας, της Ινδίας και της Νοτίου Αφρικής, προχωρούν στη δημιουργία κοινού ταμείου, δείχνοντας τη «θέλησή» τους για ενίσχυση των μεταρρυθμίσεων στους χρηματοπιστωτικούς θεσμούς μέσω «διαφορετικών» μηχανισμών.
   Το ταμείο, αρχικά, θα έχει κεφάλαια 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων, τα οποία θα βρεθούν μέσα από τα διαθέσιμα των κεντρικών τραπεζών των χωρών.

   Σύμφωνα με το Dow Jones Newswires, οι ηγέτες πιστεύουν πως το κοινό ταμείο θα είναι μία εναλλακτική λύση έναντι των άλλων πηγών χρηματοδότησης σε περίπτωση που μία εκ των πέντε χωρών εισέλθει σε κρίση του ισοζυγίου πληρωμών.
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.