Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2013

Η αλβανία, ώ ψυχοπαθή ΜΑΛΑΚΑ, ΘΑ ΓΙΝΗ ΤΟ ΚΩΛΟ-ΣΦΟΥΓΓΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ! Αντελήφθης, παρανοϊκέ ; ...

ΚΥΡΙΟΣ ΣΚΟΠΟΣ Η ΕΙΣΡΟΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ 6 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ
μπερίσα : «H αλβανία θα γίνει 
φορολογικός παράδεισος»
    "Σκοπός μας είναι να γίνει η αλβανία μία από τις λίγες χώρες, όπου δεν θα φορολογούνται τα κεφάλαια, και κάνουμε τα πάντα για να προωθήσουμε κάθε ελεύθερη οικονομική πρωτοβουλία" δήλωσε ο αλβανός πρωθυπουργός σαλί μπερίσα σε συνάντηση που είχε με περίπου 150 εκπροσώπους ξένων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στη χώρα αναφέρει η aftonomi.gr.
   "Στόχος μας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια είναι να επενδυθούν στην αλβανία περίπου 6 δισ. δολάρια από ξένες εταιρείες" δήλωσε - μεταξύ άλλων - ο μπερίσα.
   "Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, στην Αλβανία έγιναν επενδύσεις σε ετήσια βάση πάνω από ένα δισ. δολάρια. Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι το δυναμικό της αλβανίας φτάνει έως 2 δισ. δολάρια το χρόνο. Ελπίζουμε πως μέχρι το 2017 στην αλβανία θα επενδυθούν έξι δισ. δολάρια από ξένους επενδυτές" είπε ο μπερίσα.
   "Εξετάζουμε βέλτιστες πρακτικές, στο πρότυπο της Φινλανδίας, της Σιγκαπούρης κ.λπ. για να τις εφαρμόσουμε εδώ στην αλβανία" επεσήμανε ο αλβανός πρωθυπουργός και πρόσθεσε ότι οι μεταρρυθμίσεις που πραγματοποιήθηκαν την τελευταία οκταετία αποδείχθηκαν καρποφόρες.
   "Οι μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης τα τελευταία 4 - 5 χρόνια προστάτευσαν την αλβανία στις πιο δύσκολες στιγμές της ευρωπαϊκής κρίσης. Οι μεταρρυθμίσεις και οι ξένες επενδύσεις βοήθησαν την αλβανική οικονομία να μην πέσει σε ύφεση, αλλά αντίθετα να συνεχίσει να αναπτύσσεται, αν και με πιο αργούς ρυθμούς απ' ό,τι θα μπορούσε να αναπτυχθεί χωρίς την κρίση αυτή" σημείωσε ο μπερίσα.
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.