Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

ΒΟΥΛΩΣΤΟ, μωρή ΤΣΟΥΛΑ ... ΝΟΥΛΑ ! Και μοίρασε ακριβοδίκαια την ... βρώμικη ... τρύπα σου, ό,που θέλεις ! ΣΚΟΥΠΙΔΟ-ΤΡΥΠΑ !

ΕΝΟΣ ΚΑΚΟΥ ΜΥΡΙΑ ΕΠΟΝΤΑΙ
ηπα : "Να μοιραστούν ακριβοδίκαια τα κοιτάσματα"! - Μοιράζουν ... ξένη περιουσία !
   Η αμερικανική κυβέρνηση παρακολουθεί στενά την όλη κατάσταση με τις εξελίξεις στην Κύπρο, επανέλαβε σήμερα η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, βικτόρια νούλαντ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, τζον κέρι, συνομίλησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της Κύπρου, Νίκο Αναστασιάδη.
   «Οι ηπα υποστηρίζουν το δικαίωμα της Κύπρου να ερευνήσει για ενέργεια ανοιχτά των ακτών της και συνεχίζει να το υποστηρίζει. Την ίδια στιγμή, υποστηρίζουμε την κυπριακής ιδιοκτησίας διαπραγματευτική διαδικασία, στα πλαίσια των καλών υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, για την επανένωση του νησιού σε μία διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία», επισήμανε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι «οι ηπα πιστεύουν πως τα αποθέματα αερίου του νησιού και όλοι οι φυσικοί πόροι θα πρέπει να μοιραστούν ακριβοδίκαια, στο πλαίσιο μιας συνολικής διευθέτησης».
   Τι θέλει να πει το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών; Τι θα πει "ακριβοδίκαιη μοιρασιά" περιουσίας που ανήκει στο νόμιμο Κυπριακό κράτος; Αυτό δεν το διευκρίνησε ...
   Σύμφωνα με την κ. νούλαντ και απαντώντας σε ερώτηση κατά πόσο ο κ. κέρι συνομίλησε τόσο με τον πρόεδρο Αναστασιάδη, όσο και με τον Κύπριο ομόλογό του κ. Κασουλίδη, ανέφερε ότι ο κ. κέρι συνεχάρη τον κ. Αναστασιάδη για την εκλογή του στην Προεδρία της Κύπρου, επισημαίνοντας ότι για τη συνομιλία κέρι-Αναστασιάδη υπήρξαν «κάποιες παράξενες αναφορές του Τύπου», όπως αναφέρει το ΑΠΕ και βέβαια αναφερόταν στο τηλεγράφημα του Itar-Tass για πρόταση κέρι περί απορρόφησης μιας κυπριακής τράπεζας από αμερικανικά κεφάλαια σε αντάλλαγμα αδειών σε συγκεκριμένο βυθοτεμάχιο της Κυπριακής ΑΟΖ.
   Στη συνέχεια, σημείωσε ότι «ο υπουργός Εξωτερικών συζήτησε μαζί του για τη σημασία να επιστρέψουν στην προώθηση μιας διευθέτησης στο νησί, ώστε να επιστρέψουν στις συνομιλίες για μία διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία». Αναφερόμενη στην οικονομική κρίση, η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ τόνισε ότι «ο κ. κέρι ξεκαθάρισε πως οι ηπα την επιτηρούν στενά». Επίσης, αναφορά έκανε και στην απόφαση κυπριακού δικαστηρίου σε βάρος μέλους της οργάνωσης Χεζμπολάχ. Την καταδικαστική απόφαση χαιρέτισε χθες με σχετική δήλωσή της.
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.