Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Επειδή, λοιπόν, είναι μικρή η συμμετοχή ευρωπαϊκών κεφαλαίων στις καταθέσεις των τραπεζών της Κύπρου, γι' αυτό απαιτείτε δήμευσι των καταθέσεων ! Αλλέως πως, θα απαιτούσατε ... μείωσιν μισθών και συντάξεων ! Ως επράξατε εν Ελλάδι ... Και τι αποτελεί ... "βρώμικο χρήμα" ; ... Π.χ. πόσαι καταθέσεις εις τράπεζας της αυστρίας αποτελούν ... "βρώμικο χρήμα" ; ... Πόσαι καταθέσεις εις το Λουξεμβούργο αποτελούν "βρώμικο χρήμα" ; ... Πόσαι καταθέσεις εν ... ελβετία ΣΚΟΥΠΙΔΟ-γερμανών και λοιπών καθαρμάτων του Πλανήτου άπαντος αποτελούν ... "βρώμικο χρήμα" ; ... ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ! ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ... ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ !

Η έκθεση των Γερμανικών 
μυστικών υπηρεσιών 
για την Κύπρο
   Ανικανοποίητοι δηλώνουν οι Γερμανοί από την έρευνα της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου για το ξέπλυμα "βρώμικου" χρήματος, τη στιγμή που τα στοιχεία που συνέλεξαν οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας -από τον Δεκέμβριο-, δείχνουν ότι η έκθεση μεγάλων ευρωπαϊκών τραπεζών στη Μεγαλόνησο, είναι σχετικά ασήμαντη και άρα μη συστημική.
   Ενδεικτικό είναι το κομμάτι από την έκθεση της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου, που αναφέρεται στην προέλευση των κεφαλαίων των κυπριακών τραπεζών, και αναδεικνύεται σε ρεπορτάζ του Τ. Τέλλογλου, στην Καθημερινή. Εκεί φαίνεται η μικρή συμμετοχή ευρωπαϊκών κεφαλαίων στις κυπριακές τράπεζες σε αντίθεση με τα κεφάλαια που είναι τοποθετημένα στην Κύπρο, από εταιρείες χωρών εκτός εε.
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.