Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Ως αντιλαμβάνεσαι, ώ Αναγνώστα, ΚΑΙ ο Πρόεδρος της Κροατίας ... ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίος εστί ! Γιοσίπ-οβιτς=Ιωσήφ-ογλου ή Ιωσηφ-ίδης ή ... Γιοσ-άκης ...

Ίβο Γιοσίπ-οβιτς «Η Κροατία είναι αντιμέτωπη 
με τη φτώχεια»

   Τον κώδωνα του κινδύνου για την κρίση στην Κροατία κρούει ο πρόεδρος της χώρας, Ίβο Γιοσίποβιτς, τονίζοντας ότι η κατάσταση «είναι πολύ σοβαρή και έχει φθάσει σε τέτοιο επίπεδο, ώστε η χώρα να είναι αντιμέτωπη με τη φτώχεια και την υπερχρέωση των πολιτών».
   Ο πρόεδρος της Κροατίας είπε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μεγάλη ευκαιρία για τη χώρα και για όλους τους επιχειρηματίες, αν και, όπως σημείωσε, «οι ευκαιρίες μπορούν να αξιοποιηθούν ή δεν μπορούν να αξιοποιηθούν». 
   Σε ομιλία του στο 4ο Επιχειρηματικό Φόρουμ Ίστριας, στο Πόρετς, ο κ. Γιοσίποβιτς υπενθύμισε ότι πρόσφατα ανακοίνωσε ορισμένες προτάσεις για να βοηθηθούν η κυβέρνηση και ο μη κυβερνητικός τομέας, «αν και αυτό δεν αποτελεί λύση του προβλήματος», όπως ανέφερε.
   Η λύση του προβλήματος, όπως είπε, πρέπει να αναζητηθεί στην οικονομία, στις επενδύσεις και σε νέες θέσεις εργασίας.
   «Όλοι μιλάμε γι αυτό, αλλά ακόμη δεν κανείς δεν το δημοσιοποίησε, η φόρμουλα δεν έχει ακόμη βρεθεί» προειδοποίησε ο πρόεδρος της Κροατίας και εκτίμησε ότι υπάρχει μόνο μία σωστή φόρμουλα, η δουλειά που βασίζεται στη γνώση και στην καινοτομία.
   «Είμαι εκ φύσεως αισιόδοξος και πιστεύω ότι η Κροατία μπορεί να βγει από την κρίση και ότι μπορεί να γίνει μία από τις επιτυχημένες χώρες της ΕΕ», υπογράμμισε.
   Σημειώνεται ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση έδωσε στην Κροατία το «πράσινο φως» για ένταξη από την 1η Ιουλίου, ως το 28ο μέλος της Ένωσης.
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.