Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Το κράτος (γαμημένες πολιτείες Αμερικής) με τους περισσώτερους βιασμούς γυναικών ανά έτος ... κατηγορεί, δίκην ... εισαγγελέως του κώλου, άλλο κράτος για κάποιους, πολύ ολιγώτερους, βιασμούς ... ΘΡΑΣΟΣ ; ΓΕΛΟΙΟΤΗΣ ; ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ; εβραϊκή ΠΟΥΣΤΡΟ-ΠΟΥΤΑΝΙΑ ; ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !

Ο Λευκός Οίκος καταδικάζει τους βιασμούς των γυναικών 
στην Αίγυπτο
   Σήμερα, ο Λευκός Οίκος καταδίκασε τους βιασμούς και τις επιθέσεις σε βάρος γυναικών κατά τις πρόσφατες διαδηλώσεις στην Αίγυπτο και κάλεσε την κυβέρνηση του Καΐρου να λάβει μέτρα για την πρόληψη της σεξουαλικής βίας και να ασκήσει διώξεις σε βάρος των δραστών.
   Η εφημερίδα New York Times έγραψε ότι στις 25 Ιανουαρίου, κατά τη δεύτερη επέτειο της επανάστασης της πλατείας Ταχρίρ στο Κάιρο, καταγγέλθηκαν τουλάχιστον 18 περιπτώσεις σεξουαλικών επιθέσεων από οργανώσεις προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
   Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου Τζος Έρνεστ δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες ανησυχούν πολύ για τις πληροφορίες σχετικά με τους βιασμούς και τις σεξουαλικές επιθέσεις στις δημόσιες πλατείες στην Αίγυπτο.
   "Σεξουαλική βία στην οποία συμπεριλαμβάνονται και ομαδικοί βιασμοί έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια των πρόσφατων διαδηλώσεων στην Αίγυπτο. Αυτή είναι αιτία μεγάλης ανησυχίας στις Ηνωμένες Πολιτείες, στη διεθνή κοινότητα, αλλά και πολλών Αιγυπτίων. Αυτά τα θύματα είναι μητέρες, σύζυγοι, κόρες και αδελφές στην Αίγυπτο", σημείωσε.
   Ο Έρνεστ, σε δηλώσεις του επί του προεδρικού αεροσκάφους Air Force One, καθώς συνόδευσε τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα που πρόκειται να παρευρεθεί σε μια εκδήλωση στο Μαϊάμι, δήλωσε ότι η αιγυπτιακή κυβέρνηση έχει την ευθύνη να λάβει νομικά μέτρα για την πρόληψη της σεξουαλικής βίας και να ασκήσει διώξεις εναντίον των ανθρώπων που εμπλέκονται σε αυτά τα εγκλήματα.
   "Η ιδέα ότι κάποιοι Αιγύπτιοι κατηγορούν τα θύματα ότι προκάλεσαν τον βιασμό τους και τις επιθέσεις που δέχτηκαν είναι αποτρόπαιη. Εμείς καταδικάζουμε έντονα αυτές τις απόψεις και επιβεβαιώνουμε τα δικαιώματα των γυναικών να εκφραστούν ελεύθερα στις δημόσιες πλατείας μαζί με τους άνδρες", τόνισε.
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.