Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Ο Αναγνώστης του Ιστολογίου εμού άς μελετήση το κάτωθι άρθρον ετέρου τινός, επισκεπτόμενος το Ιστολόγιον εκείνου. Μόλον ότι ένιαι προτάσεις του δεν δύνανται, όπως εφαρμοσθούν υπό "ηγετών" τύπου ... αναστασιάδη ή σάρα μάρα και, συνεπώς, αλυσιτελείς εισίν, ωστόσον η κατάστασις περιγράφεται ορθώς και λεπτομερώς !

Η λύση για την Κύπρο είναι απλή :

24 Μαρ 2013 
...Χρεοκοπία των δύο μεγάλων τραπεζών και ό,τι προβλέπει ο νόμος.
    Αυτά, τα οποία συμβαίνουν σήμερα στον κόσμο, αν δεν ήταν τραγικά, θα μπορούσαν να είναι κωμικά ...Απολύτως κωμικά. Μας "δουλεύουν" οι τοκογλύφοι και τα κωλοσφούγγια τους και δεν αντιδρά κανένας.     
   Βλέπουμε, για παράδειγμα, στην Κύπρο καταστάσεις τόσο γελοίες, οι οποίες μόνον σε κωμωδίες θα μπορούσαν να έχουν εφαρμογή. Φαντάζεται κάποιος μια κατάσταση, όπου ληστές να πιάνονται έπ’ αυτοφώρω να σκοτώνουν και να κλέβουν και —προκειμένου να μην συλληφθούν— να απειλούν με ομηρία των συνενόχων τους;  ... Ελλείψει δηλαδή πραγματικών ομήρων, οι εγκληματίες να στρέφουν τα όπλα τους στους συνεργούς τους και να περιμένουν από την αστυνομία να μην επέμβει, αλλά να τους διευκολύνει ... Μόνον σε κωμωδία μπορεί να συμβεί αυτό και βέβαια και στην ... Κύπρο. 
   (Περισσώτερα εις το κάτωθι Ιστολόγιον δημοσιεύσεως του κειμένου)
   ΕΑΜΒ-ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.