Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Ποιά ... "αιώνια", ρέ ΣΚΥΛΑΡΑΠΑ ! Αφού το ΠΑΡΑΝΟΜΟ ...ΠΟΥΣΤΡΟ-ΠΟΥΤΑΝΟ-κρατίδιο στήθηκε μόλις το 1948, δηλαδή πριν ... 65 έτη ... ! Αγράμματε πίθηκα ! ΟΥΣΤ !

μπαράκ ομπάμα στο αεροδρόμιο του ισραήλ

‘Η συμμαχία μας είναι αιώνια


Μάρτιος 20, 2013.
    Κατά την προσγείωση  του αεροπλάνου που έφερε τον πρόεδρο των ηνωμένων πολιτειών της Αμερικής  στο αεροδρόμιο μπεν γκουρνιόν του ισραήλ, ο μπαράκ ομπάμα δήλωσε στα εβραϊκά : Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στο ισραήλ.
    Ο μπάμα είπε επίσης ότι οι ηνωμένες πολιτείες εξακολουθούν να έχουν ως στόχο και υποχρέωση την εξασφάλιση της ασφάλειας του εβραϊκού κράτους και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαι βέβαιος ότι η συμμαχία μας είναι αιώνια».
   Ο ομπάμα στη συνέχεια δήλωσε :
«Βλέπω την επίσκεψη αυτή, ως μια ευκαιρία, για να επιβεβαιώσουμε την άρρηκτη συμμαχία μεταξύ των δύο χωρών μας, επιβεβαιώνοντας τη σταθερότητα της αμερικανικής εγγύησης για την ασφάλεια του ισραήλ. Δράττομαι, επίσης,  της ευκαιρίας από την επίσκεψη αυτή να μιλήσω απευθείας με το λαό του ισραήλ και τους γείτονές του».
   Ο ομπάμα είπε ότι είναι υπερήφανος που εκπροσωπεί τις ηνωμένες πολιτείες της Αμερικής, τον πιο ισχυρό και μεγάλο σύμμαχο του ισραήλ.
   Από την πλευρά του- γράφει το ρωσικό δημοσίευμα- ο ισραηλινός πρωθυπουργός βενιαμίν νετανιάχου, δήλωσε :
   «Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε ως πρώτη χώρα επίσκεψής το ισραήλ, μετά την επανεκλογή Σας στη δεύτερη θητεία Σας και σας ευχαριστούμε για την τοποθέτησή Σας με την πλευρά του ισραήλ, σε αυτήν την εποχή της ιστορικής αλλαγής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.