Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

ΕΣΥ ετοιμάσου, ΝΑ ΚΑΨΗΣ Ν.ΥΟΡΚΗ-ΛΟΝΔΙΝΟΝ-ΠΑΡΙΣΙ-ΒΕΡΟΛΙΝΟΝ-ΜΟΝΑΧΟΝ και άσε τα περί ... αδικίας εναντίον των Ελλήνων ! Οι Έλληνες συνηθισμένοι είμεθα, εις το να αντιμετωπίζουμε τα ... δύσκολα του Πλανήτου, ήτοι τα εβραϊκά σκατά !

ΜΕΣΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΕΜΛΙΝΟΥ
Β. Πούτιν : «Άδικο 
το κούρεμα των κυπριακών καταθέσεων»
   Ο Βλαντίμιρ Πούτιν χαρακτήρισε σήμερα «άδικο, αντιεπαγγελματικό κι επικίνδυνο» το μέτρο της επιβολής δασμού στις τραπεζικές καταθέσεις στην Κύπρο, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ αναφέρει το ΑΠΕ.
   Ο Πεσκόφ ενημέρωσε πως ο ρώσος πρόεδρος συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση σήμερα το πρωι, στην οποία εξετάσθηκαν οι εξελίξεις γύρω από τη δανειακή σύμβαση που συμφωνήθηκε για την Κύπρο.
   «Αξιολογώντας την πιθανή απόφαση να επιβληθεί επιπλέον δασμολόγηση στις καταθέσεις στην Κύπτρο, ο Πούτιν δήλωσε πως εάν εφαρμοσθεί η απόφαση αυτή θα ήταν άδικη, αντιεπαγγελματική κι επικίνδυνη», ανέφερε χαρακτηριστικά.
   Από την πλευρά του ο υφυπουργός Οικονομικών της Ρωσίας Σεργκέι Σατάλοφ δήλωσε πως η δασμολόγηση στην Κύπρο θα ήταν δίκαιη εάν εφαρμοζόταν μόνον στα επιτόκια των καταθέσεων.
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.