Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Ρέ, ρεχά-γκελ ! Άντε γαμήσου, βλάκα ! Εσύ θα υποτιμήσης ημάς τους Έλληνας ; ... Να ειπής στην ΣΚΥΛΟ-ΠΟΥΤΑΝΑ του βερολίνου, ότι κι' εγώ την ...αγαπώ ... Αλήθεια ...

Ρεχάγκελ : «Η μέρκελ αγαπάει 
τους Έλληνες»
   Ο ότο ρεχάγκελ, μιλώντας στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», εξέφρασε τη δική του άποψη για τις διαθέσεις της άνγκελα μέρκελ προς την Ελλάδα.
   Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας τόνισε ότι η Ευρώπη μοιάζει με μία ομάδα, στην οποία υπάρχουν παίκτες από διάφορα κράτη.
   «Η γυναίκα μου λέει ότι οι καλύτερες συνεντεύξεις είναι εκείνες που δεν δίνω», ανέφερε αρχικά ο 75χρονος τεχνικός και επίτιμος πρέσβης στη γερμανία.
   Η απάντησή του σε όσους πιστεύουν πως «χάνει όλη η Ευρώπη για να κερδίσει η γερμανία» : «Εμένα με ενδιαφέρουν οι ανθρώπινες σχέσεις. Η Ευρώπη είναι σαν μία ομάδα και στόχος μας πρέπει να είναι η ενσωμάτωσή όλων των λαών στην Ενωμένη Ευρώπη. Όπως αφομοιώνονται στις ομάδες παίκτες από όλον τον κόσμο». 
   Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι «η καγκελάριος, άνγκελα μέρκελ, αγαπάει τους Έλληνες. Σέβεται την ιστορία τους και θέλει να βοηθήσει». 
   Καταλήγοντας, ο ρεχάγκελ επανέλαβε πως: «το πλάνο για την παροχή βοήθειας στον Ελληνικό Λαό φτιάχνεται και υλοποιείται από τους πολιτικούς».
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.