Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Γι' αυτό η Ελλάς "δεν βλέπει προκοπή" ! Μεταξύ ημών επιβιώνουν και πάμπολλα εβραϊκά φίδια, τα οποία, χωρίς να δηλώνουν την εβραϊκή τους καταγωγή, σπέρνουν ανθελληνικά δηλητήρια εντός του Λαού, δήθεν ως ... ερασταί της αληθείας, της αντικειμενικότητος, της δημοκρατικότητος, της προοδευτικότητος, κλπ ! ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΝΗ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΜΕΛΛΟΝ ! ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ !

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΣΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΠΑΜΕ !
"Γνώριζαν Ελληνικά οι ναύτες του Μιαούλη;"
   Μετά το περιβόητο βιβλίο ο Ιστορίας της ΣΤ’ δημοτικού της Μαρίας Ρεπούση για τον «συνωστισμό» στη Σμύρνη, έχουμε νέα στοιχεία για τα ιστορικά γεγονότα από τους καθηγητές του ΠΑΜΕ.
   Σε επιστολή τους προς τους μαθητές με αφορμή τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου βάζουν τους μαθητές να αναρωτηθούν επισημαίνοντας «Ξέρεις άραγε ότι στα πλοία του Μιαούλη το πλήρωμα δεν ήξερε καθόλου την ελληνική γλώσσα και ότι μιλούσε Αρβανίτικα;» ή ότι «Είναι ψέμα ότι ο Παλαιών Πατρών Γερμανός ύψωσε πρώτος τη σημαία της Επανάστασης του 1821. Τη σημαία στην Πάτρα την ύψωσε ο λαϊκός ηγέτης Παναγιώτης Καρατζάς, τον οποίο δολοφόνησαν οι πρόκριτοι της Πάτρας».
   Αυτόματα βέβαια τίθεται το ερώτημα, όχι μόνο ποιος επιχειρεί να ξαναγράψει την Ιστορία διαστρεβλώνοντάς τη, αλλά αν μπορεί να διανέμεται ιστορικό υλικό στους μαθητές εκτός από τη διδαχθείσα ύλη του υπουργείου Παιδείας.
   Τα πράγματα επιχειρεί να βάλει στη θέση τους ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος ο οποίος με κείμενο στο προσωπικό του blog επιτίθεται στους καθηγητές του ΠΑΜΕ που με επιστολή τους σε μαθητές διατυπώνουν τις ενστάσεις τους για το πώς έχει καταγραφεί και διδάσκεται η Επανάσταση του 1821.
   Συγκεκριμένα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το ΠΑΜΕ αποκαλεί τον Παλαιών Πατρών Γερμανό απατεώνα. "Φτύστε τους ωρέ", θα σας έλεγα, για να καταλάβουν, ότι πρέπει να λογικευθούν! Μην τους αφήνετε να κακοποιούν τόσο πολύ την ιστορική αλήθεια», γράφει χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας ότι «από τη μία πλευρά η τρόικα και από την άλλη το ΠΑΜΕ, η κυρία Ρεπούση, η κυρία Δραγώνα και όποιοι άλλοι έχουν βάλει στόχο να διαλύσουν την Ελλάδα μας! Θα τους αφήσουμε άραγε;».
   Θερμά "συγχαρητήρια" στο... κίνημα των λαϊκών αγώνων για την αντεθνική ξεδιαντροπιά του ...
   (Περισσώτερα εις το κάτωθι Ιστολόγιον δημοσιεύσεως του κειμένου)
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.