Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Αναλογισθήτε τώρα τον ... ΦΘΟΝΟΝ έως και ΛΥΣΣΑΝ των merde-εβραίων και των γερμανο-ΓΟΥΡΟΥΝΩΝ, όταν έβλεπαν τα διπλά σπίτια των Ελλήνων (κύρια οικία και εξοχική), τα διπλά αυτοκίνητα, τις ΣΠΟΥΔΕΣ των παιδιών τους (εντός και, κυρίως, εκτός Ελλάδος), κλπ, κλπ ! ...

Χαμός στην γερμανία 
με την έκθεση της Bundesbank
   Έκθεση της Bundesbank, που δημοσιοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες και παρουσίαζε τα γερμανικά νοικοκυριά να έχουν μικρότερη περιουσία από τους Ιταλούς, τους Ισπανούς και τους Γάλλους, προκάλεσε χάος. 
   Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την μελέτη που διεξήγαγαν οι Χάινζ Χέρμαν και Ουλφ φον Καλκρέουτ, η περιουσία μιας μέσης γερμανικής οικογένειας ανέρχεται στις 51.400 ευρώ, ενώ στην Ιταλία υπολογίζεται γύρω στις 163.900 ευρώ, στην Ισπανία στις 178.300 ευρώ και στην Γαλλία στις 113.500 ευρώ. Ακόμα πιο φτωχοί, όμως, εμφανίζονται οι Αυστριακοί με περιουσία που ανέρχεται στις 76.400 ευρώ. 
   Μετά την δημοσιοποίηση της έρευνας, πολλοί ήταν εκείνοι που αμφισβήτησαν την ακρίβεια των στοιχείων της.
   Ο γερμανικός Τύπος, από το Der Spiegel μέχρι την Bild, άσκησαν δριμεία κριτική κάνοντας λόγο για σειρά προβλημάτων μεθοδολογίας που προκύπτουν από την έρευνα της Ομοσπονδιακής Τράπεζας της χώρας.
   Σύμφωνα με την έκθεση, η διαφορά έγκειται στο ποσοστό ιδιοκατοίκησης που για τους Γερμανούς δεν ξεπερνά το 44%, σε αντίθεση με την Γαλλία που προσεγγίζει το 58% και την Ισπανία που φτάνει το 83%.
   Παρόλα αυτά, δεν αναφέρεται πουθενά ότι μπορεί ένας μέσος Γερμανός ιδιοκτήτης να είναι κατά πολύ πλουσιότερος από έναν Γάλλο ή Ιταλό, ενώ δεν λαμβάνονται υπόψη συντάξεις και επιδόματα.
   Ερωτηθείς σχετικά, εκπρόσωπος της Μπούντεσμπανκ απέφυγε να σχολιάσει, δηλώνοντας μοναχά πως η έκθεση αφορούσε κυρίως τη Γερμανία και πως για «τις διεθνείς συγκρίσεις θα πρέπει να αναμένουμε τα στοιχεία που σύντομα θα δημοσιεύσει η ΕΚΤ». 
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.