Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Το ίδιο και οι Έλληνες ! Θέλουμε την Κύπρον και την Ελλάδαν μακράν των ... χαζαρικών πουστρών της ΠΟΥΣΤΡΟ-ολλανδίας και των λοιπών βαρβάρων σκυθών της Ευρώπης !

Σύμφωνα με δημοσκόπηση

Η πλειοψηφία των ολλανδών θέλει 

την Κύπρο εκτός ευρωζώνης

   Οι περισσότεροι Ολλανδοί πιστεύουν πως η Κύπρος πρέπει να εγκαταλείψει την Ευρωζώνη παρόλο που το κόστος της διάσωσης της χώρας θα ήταν ελάχιστο σε σχέση με το κόστος που θα είχε η διάσωση της Ελλάδας, δείχνει δημοσκόπηση που δόθηκε την Κυριακή στη δημοσιότητα.
Περισσότεροι από τους μισούς ερωτηθέντες (56%) πιστεύουν πως η Κύπρος θα πρέπει να φύγει.
   Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης δόθηκαν στη δημοσιότητα, την ώρα που ο ολλανδός υπουργός Οικονομικών Γερούν Ντάισελμπλουμ συζητά με τους άλλους υπουργούς Οικονομικών της Ευρωζώνης μέτρα για τη διάσωση της Κύπρου.
   Ο Ντάισελμπλουμ προεδρεύει του Eurogroup, του συμβουλίου των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης που συνεδριάζει στις Βρυξέλλες.
   Η δημοσκόπηση έδειξε πως η πλειοψηφία των υποστηρικτών του σοσιαλδημοκρατικού Εργατικού Κόμματος του Ντάισελμπλουμ πιστεύουν πως η Κύπρος πρέπει να βοηθηθεί για να αποφύγει τη χρεοκοπία.
   Το ζήτημα της Κύπρου περιλαμβανόταν σε μια ευρύτερη δημοσκόπηση για τα πολιτικά κόμματα στην Ολλανδία, όπου το κυβερνών κεντροδεξιό Φιλελεύθερο Κόμμα και το σοσιαλδημοκρατικό Εργατικό Κόμμα κέρδισαν συνολικά μαζί 79 έδρες στις εκλογές του περασμένου Σεπτεμβρίου.
   Ωστόσο, η δημοσκόπηση έδειξε πως έκτοτε έχει αυξηθεί η υποστήριξη προς τα έντονα ευρωσκεπτικιστικά κόμματα όπως οι Σοσιαλιστές και το Κόμμα της Ελευθερίας. Το γεγονός αυτό αντανακλά την εκτεταμένη απογοήτευση για τα οδυνηρά μέτρα λιτότητας που προωθούνται στη χώρα.
   Η δημοσκόπηση έδειξε πως, αν γίνονταν τώρα εκλογές, οι Φιλελεύθεροι θα κέρδιζαν 23 έδρες και οι Εργατικοί 18.
   «Αυτοί που ψήφισαν το 2012 τους Φιλελεύθερους, αλλά στη συνέχεια εγκατέλειψαν το κόμμα, είναι πολύ ευρωσκεπτικιστές» δήλωσε ο ειδικός στις δημοσκοπήσεις Μόρις Ντε Χοντ.
   Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Reute

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.