Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Κάθε Κορεάτης δικαιούται, να διαβιώνη αξιοπρεπώς μετά των συμπατριωτών του ! Και από κοινού να εργάζωνται προς επίτευξιν των ατομικών, οικογενειακών και Εθνικών Ειρηνικών στόχων ! Μόνον η ΣΚΟΥΠΙΔΟ-κατσίκα, ο σατανάς, και τα επί Γης όργανά του, ήτοι οι ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίοι, ... ηδονίζωνται επί τη επιτεύξει ... ερίδων αδελφοκτόνων ! ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ! Υπό Διοίκησιν και καθοδήγησιν Ελλήνων οι Λαοί του Πλανήτου θα διαβιούν ενωμένοι και εν ειρηνική συνεργασία μετά των λοιπών Λαών, εντός ΔΙΚΑΙΑΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ !

Κάθε Κορεάτης 

θα πρέπει να λάβει μέρος στον ιερό πόλεμο



   Όλοι οι Κορεάτες «θα πρέπει να λάβουν μέρος στον μεγάλο και δίκαιο πόλεμο για την επανένωση της Πατρίδας και την εκδίωξη των ΗΠΑ από τα κορεατικά εδάφη».

   Αυτό αναφέρεται στο δημοσιευμένο σήμερα στην Πιονγιάνγκ διάγγελμα στους συμπατριώτες της Κεντρικής Επιτροπής του Δημοκρατικού Μετώπου για την επανένωση της Κορέας.
   Σύμβολο της εθνικής κυριαρχίας και της αξιοπρέπειας του έθνους, τονίζεται στο διάγγελμα, «έγιναν οι δυνάμεις της πυρηνικής αποτροπής της ΛΔ Κορέας». Οι ηγέτες του Μετώπου πιστεύουν ότι ο λαός και ο στρατός της λαϊκής δημοκρατίας με επικεφαλής «τον λαμπρό διοικητή Κιμ Γιονγκ Ουν» θα πετύχουν «μία λαμπρή νίκη» στον ιερό πόλεμο για την επανένωση των δύο Κορεών.
   Η Φωνή της Ρωσίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.