Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

ΝΑΙ, ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟ ΣΚΥΛΙ του βερολίνου ! ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΗ ! Όταν σε ΓΑΜΗΣΟΥΝ ! Ήτοι συντόμως ! Εσένα θα σου περάση ; ... Ή θα ψοφήσης από τους ... πόνους και την ... λύπη ; ...

Ο "ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ¨ ΣΟΙΜΠΛΕ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΛΑΟ > Σόιμπλε : Έχουν Θυμώσει Οι Κύπριοι, Αλλά… Θα Τους Περάσει !


    Όχι μόνο πρωτοστάτησε στη σύναψη της επαχθούς για την Κύπρο συμφωνίας διάσωσης με την Τρόικα, αλλά τώρα ειρωνεύεται και τον κυπριακό λαό, πετυχαίνοντας μάλλον τα αντίθετα αποτελέσματα, από αυτά που προσδοκά.
    Ο λόγος γίνεται για τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλγφκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος δήλωσε σήμερα ότι κατανοεί την οργή των Κυπρίων για το σχέδιο διάσωσης, αλλά… προέβλεψε ότι η κατάσταση αυτή δεν θα διαρκέσει για πολύ.
    «Πάντα έτσι συμβαίνει, όταν ένας λαός αγωνιά και έχει προβλήματα» δήλωσε ο Γερμανός υπουργός σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τοπικό ραδιοσταθμό SWR2. Ο λαός «αναζητά κάποιον να ξεσπάσει το θυμό του», πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι «αυτό θα περάσει».
    Η Γερμανία έχει μπει στο στόχαστρο πολλών Κυπρίων, μετά την έγκριση του σχεδίου διάσωσης, την περασμένη Δευτέρα. Στη Λευκωσία, ορισμένοι διαδηλωτές κρατούσαν πλακάτ, που απεικόνιζαν την καγκελάριο Μέρκελ με χαρακτηριστικά του Αδόλφου Χίτλερ.
    «Είναι η φύση των πραγμάτων. Αυτοί που είναι πιο ισχυροί οικονομικά και πρέπει να βοηθήσουν περισσότερο, επωμίζονται πιο εύκολα το ρόλο του αποδιοπομπαίου τράγου. Προσπαθούμε να το καταπολεμήσουμε αυτό, να εξηγήσουμε. Αλλά δεν πρέπει και να εμφανιζόμαστε αλαζόνες» πρόσθεσε.
   ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.